Elebits haalt de launch van Wii nét niet

Elebits, het spel dat grote overeenkomsten met Pikmin lijkt te hebben, zal de launch van begin december moeten missen. Het lijkt dat Elebits naar de week van 12 of 18 december verschoven zal worden, dus heel lang hoeven we niet te wachten. Elebits is Konami’s eerste game op de Wii en ze hebben iets meer tijd nodig om de laatste foutjes uit het spel te halen.

  “According to a spokesperson for the company, the title will now ship during either the week of December 12 or December 18 depending on whether or not Nintendo approves its latest build submission. The title is more or less complete, but it cannot go into manufacturing until it is evaluated and approved by the ever-watchful quality detectives at Nintendo of America.”


In Elebits is de samenwerking tussen de mens en de Elebits ten einde gekomen. De Elebits hielpen de mens voorheen in hun dagelijks leven door alle apparaten van stroom te voorzien, maar in de game Elebits zijn ze dat een beetje zat. Zodoende poetsen ze de plaat en zijn ze nergens meer te bekennen. Aan jou is dan de taak om met een soort magnetische stroomstoot die Elebits te zoeken. Het principe is als het ware die van een shooter: loop rond met de nunchuck, mik met de Wiimote en ‘schiet’ vervolgens de rondlopende Elebits. De Elebits zitten door heel je omgeving verstopt en je moet ze zodoende zien te vinden. Dit doe je dus door middel van die stroomstoot, die een bepaald aantal kilo kan ‘tillen’. Hoe meer Elebits je vangt, hoe meer je zapper kan tillen en hoe meer Elebits je kunt ontdekken.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Mick.W's avatar

  ach dit lijkt me toch een saaie game

 2.   
  Serious Sam's avatar

  vraag het aan peter XHG, lasso, tha duck of aan danny die hebben er mee mogen spelen. 👿

 3.   
  Mick.W's avatar

  chil ik zeg toch lijkt! weten doe ik dus niet beter lezen

 4.   
  Serious Sam's avatar

  nou sorry hoor,

 5.   
  Design's avatar

  Lijkt me een domme game…