Vrolijke kleurtjes in trailer Runaway 2: The Dream of the Turtle

Nog maar ruim een week en dan kunnen we met de cartoon game Runaway 2: Dream of the Turtle aan de slag. Om ons nog wat nieuwgieriger te maken naar deze kleurrijke game gaf ontwikkelaar Pendulo Studio’s gisteren al nieuwe screens vrij en vandaag hebben we een trailer voor jullie in petto.

Het verhaal van Runaway 2: The Dream of The Turtle begint bij Gina. Ze is door een kerel uit een watervliegtuig gegooid boven het kleine eiland Mala. Op dit eiland bevindt zich een meer waarin ontelbaar veel geheimen verscholen liggen over het mysterieuze verleden van onze planeet en misschien zelfs wel over onze toekomst. Hoe vreemd het ook klinkt, om bij dit meer te komen moet je het opnemen tegen ’s werelds sterkste leger, piraten en ijsberen. Last but not least moet je ook nog eens beschikken over een buitengewone intelligentie.
Het meest bizarre gedeelte van het verhaal moet echter nog komen. De gemene onverlaat die Gina in deze situatie heeft gegooid, is niemand minder dan onze ‘held’, Brian Basco!

Runaway 2: The Dream of the Turtle zal op 17 november verschijnen voor de PC.

  1.   
    Design's avatar

    Omg, wat is dit voor game? 😕