Glimmende dogtag in special edition Red Orchestra: Ostfront 41-45

Destineer Publishing en Tripwire zijn van plan een collector’s edition van de game Red Orchestra: Ostfront 41-45 uit te geven. In deze editie zal verschillend bonusmateriaal te vinden zijn, zoals vier extra wapens en twee nieuwe mappen en voertuigen. Ook zitten er 16 kaarten inbegrepen waarop voertuigen en maps uit de game te vinden zijn en zelfs een dog tag. Ten slotte is er ook nog een bonus DVD van de partij, gemaakt door ontwikkelaars die zo’n 10 nieuwe mappen bevat.

Red Orchestra: Ostront 41-45 is een multiplayer FPS-shooter en speelt, zoals de naam al doet vermoeden, af op het oostfront af tijdens de Tweede Wereldoorlog. Dit betekent dat je uitsluitend met de Duitsers en Russen kunt vechten. Deze shooter onderscheidt zich van de bekende namen als Battlefield, Call of Duty en Medal of Honor doordat het realisme hier veel hoger ligt. Je speelt bijvoorbeeld zonder crosshair, wapens kunnen overhit raken en wonden heb ook echt invloed waardoor je minder snel kunt rennen als je in je been geschoten wordt.

Deze collector’s edition is alleen voor de echte die-hards weggelegd, aangezien deze editie uitsluitend in de VS uitkomt.

  1.   
    kingofthegamers's avatar

    lijkt me wel een vette game maar ik denk niet dat die aan de top komt met

    1 wow
    2call of duty 2
    3 counterstrike soure
    4 battlefield 2
    5 battlefield 2142

    voor de rest weet ik hem niet uit de kop maar dit is de top online games

  2.   
    Martijn's avatar

    Beetje raar dat er 4 extra wapens inzitten, zo hebben mensen uit de VS met een duurdere versie dus voordeel ten opzichte van andere spelers online.

  3.   
    Rock-in's avatar

    idd of het zijn bestaande mods die iedereen kan krijgen 😛 Vervolgens maken ze een apparte server aan

  4.   
    Design's avatar

    Lijkt me wel vet, meer realisme. 😀