Robots verenigt u met screenshots Armored Core 4

Armored Core is sinds het eerste deel uit kwam in 1997 voor de PlayStation, op vrijwel alle consoles verschenen. De serie is niet zo bekend geworden als bijvoorbeeld Medal of Honor, maar heeft toch een aardige groep fans om zich heen verzameld. Ook de next-generation consoles worden niet overgeslagen met het nieuwste deel: Armored Core 4. Vandaag zijn er een aantal nieuwe screenshots verschenen van de Xbox 360-versie.

In Armored Core 4 is het mogelijk om een eigen, unieke mech creëren, geheel voorzien van customized hoofd, armen, benen en body. Met enkele honderden componenten om uit te kiezen, inclusief de mogelijkheid om er een eigen kleur aan te geven, kun je zo zelf je mech samenstellen. Door missies te accepteren en succesvol af te ronden, krijg je de mogelijkheid om meer en vooral sterkere onderdelen te kopen om uiteindelijk een ultieme mech te bezitten.

[SCREENSHOTS]

Armored Core 4 zal eind dit jaar verschijnen voor de Xbox 360. De PlayStation 3-versie zal volgend jaar tijdens de launch van de console uitkomen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren