Wederom illegale konijnen gespot aan de landgrens

Zojuist heeft een nieuwe politieke partij zich bekend gemaakt en zijn standpunt helder gemaakt en intussen blijven de konijnen maar proberen het land binnen te komen. Tot op heden is het ze nog niet gelukt, maar veel weten al erg ver te komen. Gelukkig hebben we dan onze Rayman die het gespuis weg jaagt. Hier onder staan enkele screenshots van de game Rayman: Raving Rabbids.

Rayman Raving Rabbids betekent de terugkeer van de iconische game-held, Rayman, in zijn meest lollige en absurde avontuur ooit. Als de wereld van Rayman bedreigd wordt door een verwoestende invasie van idiote, volledig losgeslagen konijnen, moet Rayman de strijd aan gaan met deze harige vijand en uitvinden wat ze van plan zijn. Je zult vele nieuwe mogelijkheden krijgen, waaronder de optie om Rayman te vermommen. Ga als punker, rocker of hip hopper om zo te kunnen infiltreren bij de konijnen en de wereld te redden.

[SCREENSHOTS]

Rayman: Raving Rabbids komt op 8 december uit als launchgame voor de Wii. Hij komt ook uit voor de PC, X360, PS2, DS en GBA, maar een exacte releasedatum daarvoor is nog niet bekend. Deze versies zullen waarschijnlijk ook rond 8 december uitkomen.

  1.   
    Bub’z's avatar

    hmm, niet echt ‘de’ game voor mij ๐Ÿ™„

  2.   
    Design's avatar

    Sluit ik me bij aan. Lijkt me eerder een game voor de jongere gamer, wat niet wegneemt dat dit best een geinige game zou kunnen zijn. 8)

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    het lijkt me best een geinig spel ook al is het voor de jongere meer onder ons

  4.   
    Burnout's avatar

    Het lijkt mij wel lachen! Maar ik ben dan ook een meisje ๐Ÿ™‚

  5.   
    Mandamo's avatar

    Hoef je geen meisje voor te zijn. k vind t er ook wel erg lollig uit zien. Dat grote zwarte konijn! ๐Ÿ˜€

  6.   
    Rock-in's avatar

    IMAO word wel grappig spel ๐Ÿ˜†

  7.   
    G-Man's avatar

    Dit wordt iig de beste Rayman ooit en aangezien ik een ware verslaving heb gehad aan Rayman 2 bereid ik me alvast voor op dit prettig gestoorde deel… ๐Ÿ˜•

  8.   
    snowbob's avatar

    [img]http://www.gamersnet.nl/images/nieuws/2006/1162844376/scrshot3.jpg[/img]

    Flinke knipoog naar splintercell ๐Ÿ˜€ welvet spel lijkt me trouwens