Babes in gouden bikini voor Dead or Alive Xtreme Beachvolleyball 2

Dead or Alive: Xtreme Beachvolleyball 2 verschijnt over enkele weken, en Team Ninja en Tecmo hebben nu laten weten dat het spel goud is gegaan. Het laatste ontwikkelingsproces is dus afgerond, de game is volop getest en wordt nu gedrukt en naar de winkels verscheept. 24 november ligt hij in de schappen.

Er zullen zich verschillende hotels in Dead or Alive Xtreme 2 bevinden, waar je de DOA-meisjes onder kan brengen voor de nacht. Ze hebben ieder hun eigen voorkeuren voor luxe en uitzicht. Zeebriesje? Of toch liever een bubbelbad? Als je in hetzelfde hotel logeert kun je de mede-gasten kadootjes geven, zodat je op een betere verstandhouding kunt rekenen.

Er zitten een hoop spelonderdelen in DOAX2 waarvan jetskieën en volleyballen de belangrijkste componenten zullen zijn. Ook zijn er een hoop mini-games die ervoor zorgen dat je het beter met je karakter kan vinden. Als de dames je vertrouwen zullen ze zich ook niet schamen om zich om te kleden voor je neus. Toch zal – gezien de aard van de game – er niks te zien zijn, mocht je daar op hopen.

Dead or Alive: Xtreme Beachvolleyball 2 zal vanaf 24 november in de winkels liggen voor de Xbox 360.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren