Geen draadloos rockfeest op de Xbox 360

Begin deze week hadden we al een kennismaking met de draadloze gitaren van Guitar Hero 2. Helaas heeft ontwikkelaar RedOctane bekend gemaakt dat er straks voor de Xbox 360-versie geen draadloze controller zal verschijnen. Een woordvoerder van RedOctane vertelde dat Microsoft’s draadloze technologie op dit moment niet beschikbaar is voor derde partijen, waardoor het er voorlopig naar uitziet dat er straks op de Xbox 360 alleen met draad gerockt kan worden.

In Guitar Hero 2 zal het er net als in zijn voorganger er om gaan om op het juiste moment de juiste snaar weten te raken en op deze manier punten te scoren. Het spel heeft nog steeds dezelfde ontwikkelaar, alleen heeft Harmonix nu al toegezegd dat het tweede deel in de Guitar Hero een stuk moeilijker zal zijn dan de eerste en ook zal het spel bomvol zitten met allerlei multiplayer modes om je samen helemaal op uit te leven! Natuurlijk doe je dit op de twee bijgeleverde gitaren om het allemaal zo realistisch mogelijk te maken.

Guitar Hero II zal vanaf 24 november verkrijgbaar zijn voor de PlayStation 2. Voor de Xbox 360 versie moet je nog even wachten, want deze staat gepland voor het begin van 2007.

  1.   
    TotalPicnic's avatar

    jmmr,, xbox heeft echt heel weinig alt remotes, denk aan die dingen van donkey kong en die gitaar