Krijg een echte Master Chief-helm bij je Halo 3 Legendary Edition

In het Zweedse gamesblad waaruit we al eerder de eerste info plozen, staat ook de eerste informatie over de verschillende uitvoeringen waarin het spel in de winkels zal komen te liggen.

Uiteraard heb je de gewone versie, maar ook een Collector’s Edition met wat extra’s. Maar de meest luxe uitvoering is de Legendary Edition. Deze Legendary Edition zal niet een, niet twee, niet drie maar wel vier DVD’s bevatten. Hierop tref je documentaires en commentaar van de ontwikkelaars, creative content, bijvoorbeeld episodes van Red vs. Blue en Spark of Life en alle cutscenes uit de Halo-serie in HDTV kwaliteit aan. Uiteraard bevat de Legendary Edition ook de game zelf maar als houder van deze vier schijven heeft Bungie een speciale Master Chief-helm gemaakt. Deze is helaas te klein om op je hoofd te zetten, maar dient dus als een DVD-rekje. Beelden zijn helaas nog niet beschikbaar.

Halo 3 moet in 2007 in de winkels liggen.

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    go en hoe duur zal die laaste versie wel niet kosten ๐Ÿ˜†

  2.   
    spysiem's avatar

    lol kost duur ๐Ÿ˜† zo’n helm lijkt me wel vet, nog een pak erbij en dan kun je zo naar een verkleedfeestje ๐Ÿ˜› moet je natuurlijk wel een klein hoofd hebben