Actie en mooie omgevingen op nieuwe screens Virtua Fighter 5

Mocht je volgend jaar de trotse eigenaar zijn van een Playstation 3 en je zoekt een game om je eens flink mee uit te leven, dan biedt Virtua Fighter 5 wellicht uitkomst. Vandaag zijn er weer een aantal screens opgedoken waarop wel hele mooie omgevingen te zien zijn. Uiteraard komt er ook wel enige actie aan bod op de kiekjes.

Virtua Fighter 5 zal een all-star cast hebben van 17 vechters, inclusief bekende personages uit de vorige delen. Nieuwelingen zijn deze keer El Blaze en Eileen. El Blaze is een Mexicaans vechtkampioen die zijn tegenstanders uitschakelt met zijn snelle Lucha Libre vechtstijl. Eileen komt oorspronkelijk uit China en gebruikt een Kung-Fu stijl die ze van haar grootvader heeft geleerd, een voormalig Kung-Fu master. Als speler heb je de mogelijkheid om je personage aan te passen door te kiezen uit diverse kostuums en items die je vechter bij zich kan dragen. Verder zal het spel 720p HD-resolutie ondersteunen.

[SCREENSHOTS]

Virtua Fighter 5 zal volgend jaar maart verschijnen voor de Playstation 3.

  1.   
    Prince's avatar

    Sinds wanneer is het Virtua Fighter? Dacht altijd dat ’t Virtual was. 😛

  2.   
    ChielB's avatar

    Het is een virtueel (virtual) aangezien het een game is, maar het gaat om de vechters in de game die virtuoos (virtua) zijn. 8)

  3.   
    TotalPicnic's avatar

    ik vind dat water egt nep op screen 1, ik heb zelf nog geen next gen in huis, ik zit een 340 met een mooie compacte lcd van een nog onbekend merk te plannen, maar ik w8 gewoon af tot ik egt 100% cker weet dat de 360 of de ps3 beter is,

  4.   
    Prince's avatar

    @ ChielB

    Ja, dat begrijp ik nu ja 😛