Gouden afzetpunt bereikt voor F.E.A.R.: Extraction Point

F.E.A.R. werd op de PC zó geweldig ontvangen dat de consoles eigenlijk niet kunnen worden overgeslagen. Daarnaast verschijnt er ook een uitbereiding, in de vorm van F.E.A.R.: Extraction Point. Ontwikkelaar Monolith heeft nu bekendgemaakt dat deze game gold is gegaan. Het laatste ontwikkelproces is dus afgerond en het spel kan gedrukt en verscheept worden. Aanstaande vrijdag, op 27 oktober, zal hij in de winkels liggen.

F.E.A.R., First Encounter Assault Recon, is Monoliths nieuwste shooter die om actie en horror draait. Een paramilitaire groepering heeft succesvol een luchtvaartbedrijf ingenomen en de mensen daar tot gijzelaars gemaakt. Ze stellen geen eisen, maar dat weerhoudt de overheid er niet van hun beste mensen naar binnen te sturen en er een einde aan te maken. Dat plan mislukt gigantisch, want de gestuurde commando’s worden grof overmeesterd en de beelden die het naar buiten halen worden abrupt afgekapt door een heel eigenaardige vorm van vernietiging. Gelukkig ben jij er nog, want jij bent getraind om het overklaarbare onderuit te halen en krijgt de beste en nieuwste spulletjes mee. Tijd om er alles aan te doen om dit tot een goed einde te brengen!
F.E.A.R.: Extraction Point is de uitbereiding hierop en zal verder voortbouwen op het eerste deel. Het spel begint waar het eerste deel ophield en moet dezelfde geweldige shootouts, angstige momenten en visuele effecten brengen.

F.E.A.R.: Extraction Point ligt vanaf 27 oktober in de winkels voor de PC.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren