Ook een Pro Evolution Soccer 6-bundel voor de Xbox 360

Na de Project Gotham Racing 3- en de Saints Row-bundel komt er nu ook een bundel met daarin een Xbox 360 Premium en Pro Evolution Soccer 6. Vanaf 27 oktober zal de console namelijk met de game gebundeld worden in een voordelig pakket. Voor 429 euro word je de eigenaar van deze bundel en zul je je de komende maanden zeker niet vervelen.

  • Xbox 360 Console
  • Pro Evolution Soccer 6
  • Xbox 360 Wireless Controller
  • Xbox 360 20GB Hard Drive
  • Xbox Live Gold 30-day trail abbonement
  • Xbox 360 Headset
  • Xbox 360 Component HD AV Cable met SCART adapter
  • Xbox 360 Ethernet Cable

Pro Evolution Soccer 6 zal alles bezitten wat je van de vorige PES-delen gewend bent. Een heerlijke Master League mode, vrienschappelijke partijen, penaltyserie’s, league en cup zullen allemaal weer van de partij zijn. Een nieuwe modus is de International Challenge Mode, wat je laat kwalificieren voor het WK. Via allerlei omwegen natuurlijk, want die route zit niet zonder valkuilen.

Kritiek op de vorige delen waren het slappe commentaar van Peter Brackley en Trevor Brooking, en de scheidrechter die vrijwel niets door liet spelen en overal een vrije trap in zag. Aan dat laatste is gewerkt, de scheidsrechter laat veel meer door spelen wat resulteert in een meer op-en-neer golvende wedstrijd. Ook is in dit deel mogelijk een snelle vrije trap te nemen, waardoor je de tegenstander al kunt verrassen voordat zij zich verdedigend goed op kunnen stellen. Spelers zullen tijdens een rush naar voren aan wijzen waar zij de bal willen hebben, wat misverstanden in een counter voorkomt.

Pro Evolution Soccer 6 verschijnt op 26 oktober voor Xbox 360, PC, PlayStation 2. De Nintendo DS-versie komt op 10 november, de PSP-versie op 1 december.

  1.   
    Diede's avatar

    35 euro korting dus.

  2.   
    Ruudjee's avatar

    Kijk en ALS ik een X360 koop, wordt het dit pakket!

  3.   
    real gamer's avatar

    Ik ga gewoon sparen voor de ps3 😉

  4.   
    Fawaka-W's avatar

    me 2