De vaart erin op nieuwe screenshots Sonic the Hedgehog

Sommige games heb je na één deel al wel gezien, maar er zijn ook games die al generaties lang mee gaan en eigenlijk altijd leuk blijven. Sonic the Hedgehog is zeker zo’n klassieker. Vandaag zijn er weer een aantal screens uitgebracht van de eerste Sonic game die op de next-gen consoles zal gaan verschijnen. Opvallend zijn voor twee nieuwe characters die hun opwachting zullen maken in de game: Amy Rose en Blaze the Cat.

In deze nieuwste versie over de blauwe snelheidsduivel, zal de nadruk vooral liggen op physics. Je zult niet alleen gaan spelen met de snelle Sonic, maar ook mag je aan de slag met zijn krachtige tegenhanger Silver the Hedgehog. Ook de levels waarin de twee egels hun opwachting zullen maken, verschillen van elkaar. Met Sonic ren je door de vertrouwde, natuurlijke werelden en Silver mag het zien te redden in vurige, stedelijke omgevingen. Tot slot zullen ook Amy Rose en Blaze the Cat een rol gaan spelen in de game.

[SCREENSHOTS]

Sonic the Hedgehog zal op 24 november verschijnen voor de Xbox 360. De Playstation 3-versie zal in maart tijdens de launch van de console in de winkels komen.

 1.   
  Rijstekorrel's avatar

  ziet er wel mooi uit

 2.   
  Rock-in's avatar

  niet eens een Wii versie ? 😮 Ken iemand die gek word als er een Wii versie komt 😛

 3.   
  TotalPicnic's avatar

  haha 😆 aan de zool van sonic te zien draagt hy umbrotjes 😛 8) heb ik oook 😳

 4.   
  DARKSPEAR's avatar

  welke screen dan? ik zie wel schoenen maar geen zool (jij bent een halve)