Epische chaos in nieuwe Call of Duty 3 trailer

In de Call of Duty 3 trailers die de laatste tijd uitkomen is het niets anders dan chaos. Ook in de nieuwe trailers is dit (gelukkig) niet anders. Call of Duty 3 lijkt epischer dan ooit te gaan worden en dat is leuk. Hoe leuk? Check de trailer maar.

Call of Duty 3 is weer helemaal scripted, wat wil zeggen dat het pad dat je gaat in de game van te voren bekend is. Geen vrijheid zoals in Brothers in Arms, waar tegenover staat dat in Call of Duty 3 wél alles kapot kan. Meer bloed, zweet, kots en tranen dan ooit tevoren in een WOII game. Bobby Kotick, algemeen directeur van Activision, heeft bekend gemaakt geen plannen te hebben voor een PC-versie van deze game, terwijl de roots van deze game ligt bij de PC, waar het zijn debuut maakte. De game komt wel uit op de Xbox360, Playstation 3, Xbox en Playstation 2.

  1.   
    kingofthegamers's avatar

    hoe tering vette trailer jammer dat het niet op de pc komt

  2.   
    RobvdBerger's avatar

    TE ruig gewoon.. eg geweldig.. idd jammer dat ie niet op de pc komt.. alleen een beetje raar dat t af en toe lijkt te schokken.. mr dat zal wel door t filmpje komen.. 8)

  3.   
    Wouter's avatar

    Hij komt (voor de zoveelste keer dat ik dit zeg) NIET OP DE PC! WTF! Dit is echt de domste zet van activision ooit! De eerste cod is uitgekomen op de pc, ze zijn door gegaan tot en met cod2 op de pc, het werd het meest gespeeld op de pc! En nu zeggen ze: “Op de pc? Nee, doe maar niet”. Misschien wouden ze orgineel doen ofzo. Maar ik vind het verschrikkelijk dom! 😡

  4.   
    firro's avatar

    Volgens mij is er geens verschil van graphics tussenCOD3 EN COD2 :s:s:s
    is gewoon zelfde

  5.   
    anilcan96's avatar

    er is wel verschil maar niet veel