Rayman Raving Rabbids laat zich online zien op officiële website

Vrolijke locaties, rare konijnen en een wel heel vreemd verhaal: dat kan natuurlijk alleen maar Rayman zijn. Aangezien de release van de nieuwste Rayman-game, Rayman Raving Rabbids, al binnen twee maanden is, werd het toch wel tijd dat een officiële website geopend zou worden. Vandaag is dit dan eindelijk gebeurd en op Rayman Zone vind je allerlei informatie over het nieuwe avontuur van Rayman.

Rayman Raving Rabbids betekent de terugkeer van de iconische game-held, Rayman, in zijn meest lollige en absurde avontuur ooit. Als de wereld van Rayman bedreigd wordt door een verwoestende invasie van idiote, volledig losgeslagen konijnen, moet Rayman de strijd aan gaan met deze harige vijand en uitvinden wat ze van plan zijn. Je zult vele nieuwe mogelijkheden krijgen, waaronder de optie om Rayman te vermommen. Ga als punker, rocker of hip hopper om zo te kunnen infiltreren bij de konijnen en de wereld te redden.

Rayman Raving Rabbids zal op 8 december verschijnen voor de PC, PS2, Wii, Nintendo DS en GBA. De versie voor de Xbox 360, PlayStation 3 en GameCube zal iets later uitkomen.

  1.   
    DARKSPEAR's avatar

    LoL

  2.   
    DarthStrife's avatar

    Waarom komt de versie voor de Wii in GODSNAAM eerder dan de GameCube versie??

  3.   
    DARKSPEAR's avatar

    ik wil konijntjes braden en hun ogen eruit halen

  4.   
    Ruudjee's avatar

    Stom vraagje tussendoor; wat zijn Rabbids :^)?
    RabbiTs zijn konijnen, maar Rabbids?

  5.   
    DARKSPEAR's avatar

    Gwoon een stomme spelfout van die sukkels van UBI