Rake klappen worden uitgedeeld op nieuwe screens Fight Night: Round 3

Begin dit jaar kwam Fight Night: Round 3 al uit voor de current-gen consoles en de Xbox 360. Volgend jaar zal de game ook zijn opwachting gaan maken op de Playstation 3. Hoewel de game nog steeds Round 3 heet, zal het zeker niet zomaar een simpele port zijn. Flink verbeterde graphics en meer opties zullen straks de meerwaarde gaan worden van de PS3-versie. Vandaag zijn er weer een aantal zeer strakke screenshots uitgebracht van deze game.

Fight Night: Round 3 moet het mooiste boksspel dat ooit is verschenen gaan worden. Naast de spetterende graphics zal het vechten zelf ook natuurgetrouw over moeten komen. Natuurgetrouw ontwijken, stoten en incasseren zal geen probleem zijn. Krijg je een voltreffer op je wang, dan zal elk spiertje in je gezicht natuurgetrouw reageren. Na een tijdje zullen er rode plekken, kneuzingen of bloedstraaltjes vormen. Ook zal de tegenstander nog steeds op een unieke manier knock-out gaan. Met de rechter analoge joystick zal de speler stootbewegingen moeten maken, en daarmee kan je je ook verdedigen. Alle bewegingen met het knuppeltje worden zo natuurgetrouw mogelijk vertaald naar een beweging in het spel. In Fight Night: Round 3 zal het wederom de bedoeling zijn om een eigen bokser te creeen en je letterlijk een weg naar de top te boksen. Daarnaast zal de game ook online te spelen zijn.

[SCREENSHOTS]

Fight Night: Round 3 is reeds verschenen voor de Xbox, Xbox 360, Playstation 2 en PSP. Voor de Playstation 3 zal de game tijdens de launch van de console uitkomen.

  1.   
    Mandamo's avatar

    Dit is mooier dan xbox 360 versie.. en ik kan het weten.. ik heb het net nog gespeeld.. schande!

  2.   
    Mick.W's avatar

    wow dit is echt mooi

  3.   
    Design's avatar

    Alsof je de boksen zelf op je gezicht krijgt… , echt vet mooi! 8)

  4.   
    n00kie's avatar

    Ziet er vet uit Alleen ik vind dat dit spel een beetje traag speelt doe mij maar Defjamffny hoe oud ie ook is 😆 😮

  5.   
    Fawaka-W's avatar

    damnz dat ziet er vet uit!! echt stukke mooier dn de xbox versie

  6.   
    firro's avatar

    geen pc :s