Test Drive: Unlimited racet geplande release op de PC voorbij

Test Drive: Unlimited ligt al sinds september voor de Xbox 360 in de winkels, de PC versie stond voor november gepland. Vandaag is echter bekend gemaakt dat de game voor de PC is uitgesteld naar februari 2007, ontwikkelaar Atari heeft er niet bij gezegd waarom. De game zal ook uitkomen op de PlayStation 2 en op de PlayStation Portable, maar hier is nog geen datum van bekend, waarschijnlijk ook ergens in het eerste kwartaal van 2007.

Test Drive Unlimited wordt niet zomaar een game waarin je lekker kan rond crossen, maar het wordt een M.O.O.R.: Massively Open Online Racing. Dat betekent dat je dus niet meer in je eentje rond rijdt, niet meer tegen bots moet racen maar dat je met duizenden mensen tégelijk online kan racen. Zo kan je tot 16 mensen met elkaar racen over enorme lappen asfalt, maar er is ook de kans dat je onderweg andere racers tegenkomt die toevallig ook op die track bezig zijn. Dit zorgt ervoor dat het spel een totaal andere beleving zal gaan krijgen dan we tot nu toe zijn gewend van racegames.

Test Drive: Unlimited ligt al sinds september voor de Xbox 360 in de winkels, de PC versie komt dus in februari 2007 uit.

  1.   
    MaxrinAss's avatar

    Aaaah wat een opluchting, ik dacht dat hij niet voor de pc kwam 😀

    Wel bagger dat hij is uitgesteld 👿

  2.   
    CrimineelTjE's avatar

    download hem dan:P

  3.   
    meatball's avatar

    @ CrimineelTjE

    hoe wil je hem downloaden als hij nog niet uit is????

  4.   
    punk's avatar

    zoo lang nog

  5.   
    CrimineelTjE's avatar

    nou sommige spellen kun je al downloaden als hij nog niet uit is mischien deze ook 😆

  6.   
    Cirdan's avatar

    nou wat een humor… 😕