Gelikte website Assassin’s Creed gelanceerd

Assassin’s Creed, het spel wat misschien wel bovenaan ons verlanglijstje staat, heeft eindelijk haar eigen website gekregen. Dat betekent dus (nieuwe) content, zoals wallpapers, art works, videoblogs en andere fan shit. Uiteraard is er ook een forum en is er de mogelijkheid de game de pre-orderen. De website is hier te vinden.


In Assassin’s Creed speel je Altaïr, een lid van de Assassijnen ten tijde van de Middeleeuwse kruistochten. In de game neem je zijn rol als sluipmoordenaar op je, zodat de game vooral zal bestaan uit observeren, sluipen en moorden. Wanneer je je ‘target’ hebt gekregen en je weet wie je volgende slachtoffer zal worden, heb je de keuze uit een scala aan mogelijkheden om de ongelukkige om het leven te brengen. Zo zul je hem/haar eerst kunnen observeren om diens dagelijkse route te ontdekken, waarna je een hinderlaag aanlegt en het slachtoffer een kopje kleiner maakt. Hierop zijn talloze variaties, ook omdat Altaïr erg lenig is (hij schijnt 50% van de vaardigheden van de Perzische Prins te hebben) en volgens Ubisoft alle kanten uit kan.

  1.   
    Mandamo's avatar

    De site en het forum bestond al een tijdje.. Hij is alleen vernieuwd.. 😛

  2.   
    Design's avatar

    Ik vind de nieuwe site echt veel beter! 😀 Heb ook meteen de nieuwe wallpaper op mijn achtergrond gezet. 8)

  3.   
    Lasso's avatar

    Hier nog een. 😉

  4.   
    Design's avatar

    Zou het niet vet zijn, om ook hier op GamersNet een Wallpaper sectie te maken? Met wallpapers van allerhande games en van GN zelf natuurlijk. 😀