`The pedal to the metal` op je PSP in screenshots Need for Speed: Carbon

In het nieuwe deel uit de Need for Speed serie zul je weer volop kunnen racen en tunen. Hoe druk het op de weg is maakt niet uit in de game, dat zagen we gisteren immers in een snelle trailer. De game komt ook op de PlayStation Portable uit en wel onder de naam Need for Speed Carbon – Own The City. Een handheld als de PlayStation Portable leent zich best goed voor een racegame, mits goed ontwikkeld. Of dit ook gelukt is moeten we afwachten, we hebben vandaag in ieder geval een aantal screenshots voor je.

In Need for Speed: Carbon zal je niet langer een eenzame racer zijn die samen met zijn auto leeft en in z’n uppie de races beleefd. Ditmaal heb je een team achter je staan die je helpt met de races. Zo zijn er uiteraard een aantal werklui die je auto tiptop in orde houden, maar ze kunnen je ook tijdens een race daadwerkelijk helpen door de tegenstanders dwars te zitten.
In Need for Speed: Carbon draait het erom om races te winnen en hierdoor grondgebied van rivaliserende bendes af te pakken. Wanneer je een aardig eindje gevorderd bent in de turf van je vijand, zul je tegen hun leider moeten racen, net zoals in Need for Speed: Most Wanted. De stad waarin je racet ligt in een bergachtig gebied en de meeste races tegen deze leiders zullen zich hierin afspelen. Deze zogenaamde canyon duels zijn bloedstollend snel en gevaarlijk, met haarspeldbochten, hoogteverschillen en smalle weggetjes.
Naast het racen is het uiteraard ook weer mogelijk om je auto naar eigen wens te tunen, waar je bij wordt gestaan door je crew. Het is dit keer mogelijk om te kiezen uit nog meer onderdelen, maar je kunt ze ook zelf ontwerpen.

[SCREENSHOTS]

Need For Speed: Carbon zal begin november uitkomen voor de PC, PS2, Xbox, Xbox 360 en Gamecube. Voor de PS3 en Wii zal de game tijdens de release van de betreffende console uitkomen. De versie voor de PSP, Gameboy Advance en Nintendo DS heet Need for Speed: Carbon – Own the City.

  1.   
    DARKSPEAR's avatar

    BORING

  2.   
    real gamer's avatar

    Dat kan echt wel mooier op de psp 😡