Hypermodern geweld in nieuwe screenshots Battlefield 2142

We blijven maar nieuwe beelden van Battlefield 2142 krijgen. Kortgeleden kwam de demo beschikbaar, gisteren hadden we een trailer en vandaag hebben we nieuwe screenshots. De game ziet er goed uit en al die trailers en screenshots beloven ons weer spectaculaire online gevechten. We hebben vandaag vijftien nieuwe screenshots voor je hieronder te bekijken.

In de 22e eeuw breekt een nieuwe ijstijd aan. Het ijs rukt op en beslaat het overgrote deel van het aardoppervlak. Er zijn oorlogen uitgebroken om de overgebleven gebieden en een aantal facties zullen hierom in de game strijden. Uiteraard zal Battlefield 2142 ook weer voornamelijk multiplayer zijn via internet, met grootschalige gevechten op nog grotere maps.
De game zal uiteraard futuristische wapens en voertuigen hebben. Zo zijn er bijvoorbeeld mechs waarin je plaats kunt nemen en jeeps die een beetje op de Warthog uit Halo: Combat Evolved lijken. Ook zijn er natuurlijk verschillende nieuwe vliegtuigen waarin je plaats kunt nemen. Daarnaast zijn er zwevende droids die spelers kunnen plaatsen.

[SCREENSHOTS]

De demo is hier te downloaden.

Battlefield 2142 zal 19 oktober verschijnen op de PC.

 1.   
  JanvdKolk's avatar

  net starwars battlefront met een grafische update ๐Ÿ˜›

 2.   
  Ruudjee's avatar

  Aaah was et maar vast 19 oktober :D:D

 3.   
  jordyhuisman3's avatar

  Whoooo!! Dit is egt strak ๐Ÿ˜ฎ ๐Ÿ™‚