Walking with Dinosaurs in nieuwe trailer Paraworld

Liefhebbers van RTS-games worden weer netjes voorzien met Paraworld. Veel strategie in combinatie met dino’s en grote gevechten: genoeg inhoud om een goede game te kunnen worden. Of de game ook daadwerkelijk erg goed is zullen we spoedig weten, aangezien de release nabij is. Tot die tijd kunnen we ons nog even vermaken met een mooi nieuw introfilmpje.

In Paraworld neem jij een prehistorische mensenbeschaving onder je hoede waarbij je kan kiezen uit 3 stammen met elk 3 speelbare helden. In meer dan 20 maps in 5 klimatische zones; Toendra’s, Jungle, Steppes, Lavalandschappen en Poollandschappen, neem je het vooral op tegen dinosaurrussen. Er zitten meer dan 50 beesten in de game waarvan 40 dino’s. Een Tyrannosaurus Rex, Velociraptors, Iguanodonten, Brachiosaurussen, Stegosaurussen, een Diplodocus, het zit er allemaal in.
Elke stam heeft een andere campaign en naast het vechten met dino’s moet je resources zoeken, een beschaving opbouwen en gebouwen maken. Daarnaast kun je je units en hun wapens natuurlijk ook upgraden. Online valt er ook plezier te beleven, je kunt op Internet en op een LAN namelijk met maximaal 8 spelers in de uitgestrekte maps spelen.

hier te bekijken.

Paraworld ligt nu in de winkels voor de PC.

 1.   
  Tom's avatar

  Holy crap, Wat een chaos! Ziet er zeker goed uit, niet echt mijn voorkeur, maar ik heb geen bezwaar tegen dát niveau chaos! 😉

 2.   
  Bub’z's avatar

  wauch, dat is best chaos man, lijkt me trouwens best geining zo met je dino door al die vijandelijke troepen te breken 🙄

 3.   
  Cirdan's avatar

  dit lijkt mij nou een echte vette game 8) de demo was ook vet:D

 4.   
  Wouter's avatar

  Zo’n relaxt filmpje! Echt het toppunt van chaos!