Shing tjong twa`ai!! oftewel nieuwe screenshots van Red Steel

Red Steel wordt een exclusieve game op de Nintendo Wii met een aantal leuke features en de innovatieve gameplay van de Wii kan voor een vermakelijke besturing zorgen. Want zeg nou zelf, is het niet leuk om zwaaiend en draaiend voor de televisie ninja’s neer te schieten en te hakken? Totdat een vriend binnenkomt waarschijnlijk. Van Red Steel hoorden we even niks, maar nu hebben voor de tweede keer binnen een week nieuwe screenshots en wat artwork voor je.

In Red Steel ontdek dat je verloofde gekidnapt is en haar vader, een mafia baas, vermoord door een rivaliserende bende. Om haar te redden en je eer te behouden moet je van Los Angeles naar Tokyo reizen en vechten tegen de onderwereld van Japan. In tegenstelling tot de meeste FPS’s is doden niet het beste om van je tegenstander af te komen. Om meer macht te krijgen kun je een tegenstander beter genade gunnen om hem vervolgens bij je zien aan te sluiten.

[SCREENSHOTS]

Red Steel is een launchtitel voor de Nintendo Wii, in Amerika 19 november en bij ons 8 december.

  1.   
    Paolo's avatar

    Bij het laatste plaatje artwork: Shai tjima! M’n tjikkie is haar dildo vergeten.

  2.   
    Rhemme's avatar

    Auw!

  3.   
    Cirdan's avatar

    haha πŸ˜†

  4.   
    Mick.W's avatar

    dan lijkt het wel of ze elke dag ongesteld is

  5.   
    snowbob's avatar

    Deze game komt gelijk bij mn Wii!

  6.   
    Headdy NL's avatar

    lijkt me chill lkkr met de wii-mote ventjes neerhakken met samurai zwaarden πŸ™‚

  7.   
    Tom's avatar

    Dit is een v.d. games die me aanspreekt voor de revultionare console. De screens zien er echter niet next-gen uit en dat valt mee tegen, maar dan zegt men dat je naar de gameplay moet kijken, dan zeg ik liever: Ga naar een arcadehal. Want het is toevallig zo dat ik ook een katana game heb gevonden in een Britse arcadehal, zelfde principe. Ik wil hier niet mee zeggen dat ik dit een slecht spel vind, maar niet dat dit niet Γ©cht revolutionare is.

  8.   
    Wouter's avatar

    Valt mee tegen? πŸ˜‰

  9.   
    Tom's avatar

    Valt ‘me’ tegen, ook goed! Weet je wel hoe lastig het is om altijd formeel te typen? Mag ik dan nooit een spellingsfoutje maken? πŸ˜›

  10.   
    ChielB's avatar

    Snap je punt wel.
    Opzich heeft de Wii een leuke gadget in huis met de bijzondere besturing, maar ook dat ‘nieuwtje’ houdt een keer op. Uiteindelijk hou je dan gewoon een soort 2e GameCube over.

    Denk wel dat ik me zou vermaken met bijvoorbeeld Wii sports en de controllers, maar dat zal echt niet lang aanhouden.

  11.   
    Tom's avatar

    Godzijdank, iemand die mij begrijpt! πŸ˜€