De oorlog gaat onverminderd door in nieuwe trailers van Battlefield 2142

De demo van Battlefield 2142 is net een paar dagen uit en dat ging niet geheel zonder slag of stoot. Ook de meningen over de game zelf waren verdeeld, maar dat het hoe dan ook weer bruut knallen wordt in de game staat wel vast. Vandaag hebben we weer een tweetal vette filmpjes gevonden met ook weer wat meer gameplay-beelden. Als de uiteindelijke versie van BF 2142 verlost zal zijn van de diverse kinderziekten, dan kan het gewoon weer een zeer fijne game worden.

In de 22e eeuw breekt een nieuwe ijstijd aan. Het ijs rukt op en beslaat het overgrote deel van het aardoppervlak. Er zijn oorlogen uitgebroken om de overgebleven gebieden en een aantal facties zullen hierom in de game strijden. Uiteraard zal Battlefield 2142 ook weer voornamelijk multiplayer zijn via internet, met grootschalige gevechten op nog grotere maps.
De game zal uiteraard futuristische wapens en voertuigen hebben. Zo zijn er bijvoorbeeld mechs waarin je plaats kunt nemen en jeeps die een beetje op de Warthog uit Halo: Combat Evolved lijken. Ook zijn er natuurlijk verschillende nieuwe vliegtuigen waarin je plaats kunt nemen. Daarnaast zijn er zwevende droids die spelers kunnen plaatsen.


De High-Definition versie van de trailer is te vinden via deze link

Het filmpje van de Close Quarters Combat Gameplay is hier te bekijken.

Battlefield 2142 zal op 19 oktober verschijnen voor de PC.

 1.   
  LennartvA's avatar

  Alleen de onderste werkt bij mij! 🙁

 2.   
  ChielB's avatar

  Waarschijnlijk een fout bij GameTrailers. Heb dat filmpje als normale link nu toegevoegd om em op de oude manier gewoon te kunnen bekijken. 8)

 3.   
  Ruudjee's avatar

  Kom maar op :D..

  Of zoals Pim Fortuyn ’t zou zeggen; Ik háb er zin ân 😛

 4.   
  Sergio's avatar

  nee dit is niet de nieuwe Hitman spel hoor 😀