Schijt aan het spitsuur in nieuwe trailer Need for Speed: Carbon

Over Need for Speed: Carbon zijn verschillende meningen. De een vindt het uitmelkerij, de ander vindt het toch wel weer tof dat Electronic Arts met een nieuwe Need for Speed komt. De mogelijkheden om je bolide weer lekker te pimpen zijn n贸g verder uitgebreid en er zijn weer een aantal nieuwe online features. Ook zal je samen met een crew racen tegen een tegenstander, of de weg nou helemaal leeg is of dat er een overdrukke avondspits heerst. Van die laatste situatie hebben we vandaag een hele vette gameplaytrailer.

In Need for Speed: Carbon zal je niet langer een eenzame racer zijn die samen met zijn auto leeft en in z’n uppie de races beleefd. Ditmaal heb je een team achter je staan die je helpt met de races. Zo zijn er uiteraard een aantal werklui die je auto tiptop in orde houden, maar ze kunnen je ook tijdens een race daadwerkelijk helpen door de tegenstanders dwars te zitten.
In Need for Speed: Carbon draait het erom om races te winnen en hierdoor grondgebied van rivaliserende bendes af te pakken. Wanneer je een aardig eindje gevorderd bent in de turf van je vijand, zul je tegen hun leider moeten racen, net zoals in Need for Speed: Most Wanted. De stad waarin je racet ligt in een bergachtig gebied en de meeste races tegen deze leiders zullen zich hierin afspelen. Deze zogenaamde canyon duels zijn bloedstollend snel en gevaarlijk, met haarspeldbochten, hoogteverschillen en smalle weggetjes.
Naast het racen is het uiteraard ook weer mogelijk om je auto naar eigen wens te tunen, waar je bij wordt gestaan door je crew. Het is dit keer mogelijk om te kiezen uit nog meer onderdelen, maar je kunt ze ook zelf ontwerpen.

Voor de High Definition-versie, die 70MB groot is, ben je hier aan het goede adres.

Need For Speed: Carbon zal begin november uitkomen voor de PC, PS2, Xbox, Xbox 360 en Gamecube. Voor de PS3 en Wii zal de game tijdens de release van de betreffende console uitkomen. De versie voor de PSP, Gameboy Advance en Nintendo DS heet Need for Speed: Carbon – Own the City.

  1.   
    Tom's avatar

    Echt relaxed dat je die filmpjes nu ook gewoon hier op GN kunt bekijken! Ga zo door! 馃榾

  2.   
    Bub’z's avatar

    zag mijn oog daar nou een bently?

  3.   
    n00kie's avatar

    gheghe vet spel.. ziet er mooi uit.. alleen er mag van mij wel een wat beter schademodel in..zodat de deurtjes in het rond vliegen 馃檮 馃槷 馃槈

  4.   
    J-Loco's avatar

    omg wat een kut spel zeg.. preciesssss hetzelfde als Most Wanted alleen nu is het weer donker en je hoort een leuke stem erbij die je soort van moet coachen..

  5.   
    CrimineelTjE's avatar

    ga zo door GN ik hoop dat de hele dag door filmpjes worden gemaakt(ik hoop ook van halo 3 ingame)

  6.   
    Rhemme's avatar

    Helaas, we hebben er nog geen gevonden. Maar je kunt natuurlijk altijd blijven hopen ;).

  7.   
    marcin's avatar

    Wann komt die demo op de pc 馃檮 ??

  8.   
    defjam's avatar

    nee das een chrysler 300c

  9.   
    Cirdan's avatar

    ik vind het wel vet:D(die game)

  10.   
    MaxrinAss's avatar

    In een stukje van de trailer zie je dat de bestuurder botst tegen een auto, daarna staat hij zo stil al een blok ijzer, dat vond ik het grootste nadeel aan nfs Underground2. Dat hadden ze in most wanted gefixt maar nu is het er weer

  11.   
    the_supremacy's avatar

    omg..wt een irritant stem 馃槷

  12.   
    Bumshakalakabum's avatar

    LOL…. Ze hebbe de stad van NFS Underground gepakt en daar wat Canyon’s omheen gepleurt en voila hier is NFS Carbon dan

    Komop ze moeten egt eens met wat nieuws komen bad bad EA 馃懣

  13.   
    Ruudjee's avatar

    Bij et zien heb ik echt zon gevoel van; been there, done that..

    Alleen wat nieuwe auto’s en tuningmogelijkheden.. Deze NFS is denk ik n猫t et downloaden waard :^)

  14.   
    XGT_Spider's avatar

    Die stem is van een van je Crew leden ik vind de NFS serie nu egt beter worden door crew toevoeging te hebben heb je ook meer voordelen in de race zoals hun slaan tegen standers van je af