Explosies, vliegend lood en brullende reptielen in nieuwe trailer Turok

Een tijdje geleden werd nog aangekondigd dat er een nieuwe Turok in ontwikkeling is voor de PS3 en X360, nu is het tijd voor de eerste beelden. Vandaag is er een nieuwe trailer verschenen van deze next-gen game die duidelijk weergeeft waarom deze game next-gen wordt.

Turok is een FPS (eigenlijk zelfs een dino-shooter) dat zich afspeelt op een mysterieuze planeet in de nabije toekomst. Als speler ben je Joseph Turok, een voormalig Black-Ops commando die nu lid is van een elitair Special Forces team. Met je nieuwe team ben je op een missie om een oorlogsmisdadiger op te sporen op een genetisch gemanipuleerde planeet. Helaas word je schip al snel uit de lucht geschoten en ben je toegewezen op je instincten en militaire training om het op te nemen tegen een leger soldaten en diverse woeste beesten die op de gevaarlijke planeet leven. Je nieuwe doel? Overleven!

Een HD-versie vind je hier.

De game is in ontwikkeling voor de X360 en PS3. De release zal zich ergens in 2007 bevinden, maar een exacte datum is nog niet bekend.

  1.   
    Reiin's avatar

    Het spel lijkt me niiet zoveel aan eerlijk gezegt… 🙁

  2.   
    SirRoyce's avatar

    Nope,
    Mij lijkt het ook niet veel aan als ik dat filmpje zo zie 🙄

  3.   
    Rock-in's avatar

    Mij lijkt t me juist wel wat. Appart thema ( dino’s en oorlog ). Alleen jammer dat t alleen op de concoles komt 😀

  4.   
    Design's avatar

    Idd Rock-In, helemaal mee eens. 8)