Hobbits versus huisdieren in nieuwe trailer Lord of the Rings: Shadows of Angmar

Codemasters heeft zijn samenwerking met Turbine, Inc., een vooraanstaand uitgever van online entertainment met abonnementen, verlengd. Het gevolg hiervan is dat Turbine een Lord of The Rings MMORPG uit gaat brengen, getiteld The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar. Vandaag hebben we hiervan een nieuwe trailer, genaamd Dwarven Assault. Deze trailer is een overblijvertje van de X06 maar daarom zeker niet minder lekker!

Lord of The Rings Online: Shadows of Angmar zal de eerste en enige echte MMORPG gebaseerd op de boeken van J.R.R. Tolkien worden. The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar maakt het spelers mogelijk heroïsche legendes te creëren in de Oorlog om Midden-Aarde. Gamers zullen Tolkien’s wereldberoemde fantasiewereld ervaren om hun unieke reputaties op te bouwen en legendarische wapens te ontdekken en te gebruiken in strategische gevechten, terwijl ze alleen of met reisgenoten het avontuur tegemoet gaan.
Het spel gaat over het legendarische rijk Eriador, waar onder andere de Gouw, de Rivendel en Breeg onder vallen. Wanneer Midden-Aarde onder steeds grotere dreiging van het donkere koninkrijk Angmar staat, kunnen alleen de machtigste daden en de dapperste harten de opmars van Sauron’s wezens stoppen. Doe dit door je eigen unieke personage te maken door je kwaliteiten, klasse en ervaring te combineren. Smeed je genootschap en strijd samen tegen het kwaad met andere avonturiers in je veldtocht door Eriador. Werk als een team waarin je gebruik maakt van je verschillende talenten, vaardigheden en kwaliteiten om hier strategisch voordeel uit te halen.
De nabootsing van Midden-Aarde wordt bewoond door bekende vrienden en corrupte vijanden. Neem deel aan de strijd tegen Orcs, Trolls, Spiders, Barrow Wights en de Nazgûl. Ontmoet Elrond, Tom Bombadil, Bilbo, de Dúnedain en zelfs leden van de Fellowship zelf. Want natuurlijk zitten er buiten de personages die je zelf aan kunt maken, ook alle sterren uit het boek erin.
De strijd in Lord of the Ring Online: Shadows of Angmar wordt steeds heftiger als je om leert gaan met je vaardigheden en strategisch voordeel weet te behalen. Combineer je pogingen in verwoestende samenvallende aanvallen. Het spel beloont degenen die zich bij een groep aansluiten door gebruik te maken van een combo-systeem dat de effectiviteit van groepen en genootschappen vergroot.

Dwarven Assault

Voor de High-Definition versie van 48.6MB kun je terecht op deze link.

The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar zou eind 2006 voor de PC moeten gaan verschijnen.

  1.   
    Headdy NL's avatar

    wrom is die dwerg aan het eind aan het vechten met een siamesebeer? 😉