Hypermoderne gevechten op nieuwe screens Battlefield 2142

Over een kleine twee weken moet de game Battlefield 2142 in de winkels komen te liggen, en die game wordt uiteraard voorafgegaan door een demo. Deze zal vanaf morgen voor het grote publiek beschikbaar zijn, en dan zul je hem uiteraard ook op GamersNet kunnen vinden. Vandaag nog een voorproefje in de vorm van vier mooie screenshots.

In de 22e eeuw breekt een nieuwe ijstijd aan. Het ijs rukt op en beslaat het overgrote deel van het aardoppervlak. Er zijn oorlogen uitgebroken om de overgebleven gebieden en een aantal facties zullen hierom in de game strijden. Uiteraard zal Battlefield 2142 ook weer voornamelijk multiplayer zijn via internet, met grootschalige gevechten op nog grotere maps.
De game zal uiteraard futuristische wapens en voertuigen hebben. Zo zijn er bijvoorbeeld mechs waarin je plaats kunt nemen en jeeps die een beetje op de Warthog uit Halo: Combat Evolved lijken. Ook zijn er natuurlijk verschillende nieuwe vliegtuigen waarin je plaats kunt nemen. Daarnaast zijn er zwevende droids die spelers kunnen plaatsen. Als kers op de taart zien we in de trailer een onzichtbaar geworden soldaat voorbijkomen.

[SCREENSHOTS]

Battlefield 2142 zal op 19 oktober voor de PC gaan verschijnen.

  1.   
    Rock-in's avatar

    Dit spel word zow focking goed. Ga em halen als ik men nieuwe PC heb 🙂