Meer informatie en screenshots van Assassins Creed

Ubisoft heeft vandaag een boel nieuwe details vrijgegeven omtrent Assassin’s Creed, de aankomende topgame waar de gehele wereld steeds meer en meer op zit te wachten. De aankondigingen van vandaag zijn niet mis, we krijgen onder andere meer te horen over Altaïr zelf en de verhaallijn. Als klap op de vuurpijl hebben we nog een setje screenshots voor jullie.

Altaïr heeft de laatste rank onder de huurmoordenaars binnen zijn groepering. Hij heeft namelijk eerder gefaald om de tempelier Robert de Sable, onder andere een beschermheer van de Heilige Graal, te vermoorden. De leider van de huurmoordenaars is Sinan, waarvan Altaïr dan ook zijn doelen krijgt. Dit zal voornamelijk gebeuren in de drie steden Jeruzalem, Akko en Damascus. Hiertussen bevinden zich uitgestrekte landschappen die ook te betreden zijn, te voet of te paard. Denk bijvoorbeeld aan de woestijnen uit het Midden-Oosten, maar ook graslanden, bossen en bergketens.
In een gevecht kan je gebruik maken van een automatisch pareer-systeem. Dit zal waarschijnlijk inhouden dat wanneer je geen knoppen indrukt, je de vijandige aanvallen zal blocken. Pareren, ontwijken en afweren verzwakken Altaïr echter wel, dus je zult er zuinig mee om moeten springen. Daarnaast kunnen er tegelijk meer dan zestig personages (NPC’s) in beeld zijn, zonder dat er framedrops zullen opduiken. Als laatste heeft Ubisoft ons verteld dat je naarmate de game vordert, Altaïr steeds betere wapens zal krijgen, aangezien zijn rang onder de huurmoordenaars stijgt.

Tenslotte hebben we nog een spoiler voor je. Deze kan een gedeelte van het verhaal voor je verpesten en daarom kun je hem alleen zien als je onderstaande regels met de muis selecteert.

    Begin spoiler
    Tijdens het verhaal ontvouwt zich een groots complot, waarin Altaïr doorkrijgt dat hij in de gaten wordt gehouden. Een man uit de toekomst observeert hem en kijkt mee door zijn ogen. Dit verklaart ook de opmerkelijke beelden uit onder andere de trailer.
    Einde spoiler

In Assassin’s Creed speel je Altaïr, een lid van de Assassijnen ten tijde van de Middeleeuwse kruistochten. In de game neem je zijn rol als sluipmoordenaar op je, zodat de game vooral zal bestaan uit observeren, sluipen en moorden. Wanneer je je ‘target’ hebt gekregen en je weet wie je volgende slachtoffer zal worden, heb je de keuze uit een scala aan mogelijkheden om de ongelukkige om het leven te brengen. Zo zul je hem/haar eerst kunnen observeren om diens dagelijkse route te ontdekken, waarna je een hinderlaag aanlegt en het slachtoffer een kopje kleiner maakt. Hierop zijn talloze variaties, ook omdat Altaïr erg lenig is (hij schijnt 50% van de vaardigheden van de Perzische Prins te hebben) en volgens Ubisoft alle kanten uit kan.

[SCREENSHOTS]

Assassin’s Creed moet begin 2007 uitkomen voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

  1.   
    Rhemme's avatar

    OMG die duikvlucht in die hooikar. Hoe gruwelijk!

  2.   
    Firef0x's avatar

    zo als ze het op school zouden zeggen:

    “freakin’ gangstershit ouwes”

  3.   
    Design's avatar

    Dit is echt nice! 😮
    (Kon het niet laten de spoiler te lezen.) 🙄

  4.   
    Mandamo's avatar

    Ik vraag me echt af waarom het nog zo lang gaat duren voor die uit komt.. De game ziet er al zo goed uit uit, en dat gameplay filmpje was gewoon über. Waarom hebben ze nou toch nog een half jaar nodig..

  5.   
    Rhemme's avatar

    Reactie door Firef0x op donderdag 05 oktober, 2006 – 15:53
    zo als ze het op school zouden zeggen:

    “freakin’ gangstershit ouwes”

    Ik zie een huis-tuin-en-keuken-gangster dat nog niet zo een-twee-drie doen 😉

  6.   
    Design's avatar

    @ Reflex
    Om hem NOG beter te maken? 😀

  7.   
    Mandamo's avatar

    Kan dat dan?! 😛

  8.   
    Design's avatar

    Het kan altijd beter. 😛

  9.   
    Tha Duck's avatar

    Assassin’s Creed niet. Dat is gewoon game-geworden perfectie. 😛

  10.   
    Rijstekorrel's avatar

    dit spel moet ik zeker hebben als ik een ps3 of 360 heb 😀

  11.   
    Paolo's avatar

    Dit spel is gewoon geweldig, de vrijheid die je hebt, de graphics, Ubi heeft het goed voor elkaar. 😉

  12.   
    squize me's avatar

    da gaat echt een zalig spel worden!!!!!!!!!!