Je crew in actie in nieuwe trailers Need for Speed: Carbon

Over Need for Speed: Carbon zijn verschillende meningen. De een vindt het uitmelkerij, de ander vindt het toch wel weer tof dat Electronic Arts met een nieuwe Need for Speed komt. De mogelijkheden om je bolide weer lekker te pimpen zijn nóg verder uitgebreid en er zijn weer een aantal nieuwe online features. Ook zal je samen met een crew racen tegen een tegenstander, hiervan hebben we drie een nieuwe trailers.

In Need for Speed: Carbon zal je niet langer een eenzame racer zijn die samen met zijn auto leeft en in z’n uppie de races beleefd. Ditmaal heb je een team achter je staan die je helpt met de races. Zo zijn er uiteraard een aantal werklui die je auto tiptop in orde houden, maar ze kunnen je ook tijdens een race daadwerkelijk helpen door de tegenstanders dwars te zitten.
In Need for Speed: Carbon draait het erom om races te winnen en hierdoor grondgebied van rivaliserende bendes af te pakken. Wanneer je een aardig eindje gevorderd bent in de turf van je vijand, zul je tegen hun leider moeten racen, net zoals in Need for Speed: Most Wanted. De stad waarin je racet ligt in een bergachtig gebied en de meeste races tegen deze leiders zullen zich hierin afspelen. Deze zogenaamde canyon duels zijn bloedstollend snel en gevaarlijk, met haarspeldbochten, hoogteverschillen en smalle weggetjes.
Naast het racen is het uiteraard ook weer mogelijk om je auto naar eigen wens te tunen, waar je bij wordt gestaan door je crew. Het is dit keer mogelijk om te kiezen uit nog meer onderdelen, maar je kunt ze ook zelf ontwerpen.

De trailers zijn allemaal hier te downloaden en heten Drafters, Scouts en Blockers. Elke trailer laat een andere functie van je crew zien.

Need For Speed: Carbon zal begin november uitkomen voor de PC, PS2, Xbox, Xbox 360 en Gamecube. Voor de PS3 en Wii zal de game tijdens de release van de betreffende console uitkomen. De versie voor de PSP, Gameboy Advance en Nintendo DS heet Need for Speed: Carbon – Own the City.

  1.   
    Bub’z's avatar

    lol, ik hoor alleen maar geluid, k krijg geen beeld 😆

  2.   
    TheProf82's avatar

    Nieuwste codecs van www.divx.com

    of www.videolan.org en dan VLC player

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    @TheProf82

    het progamma divx instaleerd spyware

    gewoon kazaa lite codec pack gebruiken full.heb je genoeg codecs.en het heb niks met kazaa temaken 😛

    maar wel vet