Dead or Alive Xtreme 2: dames kleden zich voor je neus om!

Er zal zoveel pre-rendered informatie bij Dead Or Ailve Xtreme 2 game zitten, dat de mensen van Team Ninja de hele DVD nodig hadden. Het spel is nu voor 80% klaar, waaronder de begin- en eindscéne. Er zijn een paar nieuwe interessante details beschikbaar.

Er zullen zich verschillende hotels in de game bevinden, waar je de DOA-meisjes onder kan brengen voor de nacht. Ze hebben ieder hun eigen voorkeuren voor luxe en uitzicht. Zeebriesje? Of toch liever een bubbelbad? Als je in hetzelfde hotel logeert kun je de mede-gasten kadootjes geven, zodat je op een betere verstandhouding kunt rekenen.

Er zitten een hoop spelonderdelen in DOAX2 waarvan jetskieën en volleyballen de belangrijkste componenten zullen zijn. Ook zijn er een hoop mini-games die ervoor zorgen dat je het beter met je karakter kan vinden. Als de dames je vertrouwen zullen ze zich ook niet schamen om zich om te kleden voor je neus. Toch zal – gezien de aard van de game – er niks te zien zijn, mocht je daar op hopen. Ja wat denk je wel, viezerik!

DOAX2 now has the “Majoukko System,” which is Japanese for “Little Sorceress System.” As part of this system, when a girl is particularly fond of you, and you give her a new bathing suit, she’ll change into it right before your eyes!

Op dit moment is Team Ninja bezig om de laatste bugs uit het spel te vissen. Verder zal het spel in negen verschillende talen verschijnen, dus ook op die afdeling is er nog werk aan de winkel. Over een maandje zal Dead Or Alive Xtreme 2 in de Amerikaanse en Japanse winkels liggen, wij zullen helaas nog iets langer moeten wachten. Eind van dit jaar kunnen wij volleyballen met Kasumi, Tina en Kokoro.

  1.   
    Mick.W's avatar

    Toch zal – gezien de aard van de game – er niks te zien zijn, mocht je daar op hopen. Ja wat denk je wel, viezerik!

    lol 😛

  2.   
    Rhemme's avatar

    Hahaha, nouhouuuu 🙁

  3.   
    PielePalle's avatar

    aah das wel minder seg 😛

  4.   
    Rijstekorrel's avatar

    haha dat is wel jammer zeg lol

  5.   
    Barcaboy13's avatar

    Da wor dan niks he 👿