Hoge en verre sprongen in nieuwe screenshots Tony Hawk`s Downhill Jam

Tony Hawk heeft al genoeg ervaring op eigenlijk alle consoles. De next-generation consoles mogen natuurlijk niet worden overgeslagen en met Tony Hawk’s Project 8 en Tony Hawk’s Downhill Jam zal dat ook zeker niet gebeuren. In Tony Hawk’s Downhill Jam voor zal je weer lekker kunnen flippen en grinden, hoewel hier voor het eerst niet de nadruk op zal liggen. Deze keer moet je zo snel mogelijk door drukke straten vol obstakels een parcours afdalen. Vandaag hebben we nieuwe screenshots voor je, die alvast een beetje verklappen hoe het er in de game aan toe zal gaan.

In Tony Hawk’s Downhill Jam wordt voor de eerste keer afgeweken van het orginele concept. Niet langer zul je in een skatepark of op straat zoveel mogelijk trucjes uit moeten halen, maar ditmaal is het zaak om zo snel mogelijk naar beneden te komen vanaf bijvoorbeeld de drukke straten van San Francisco of de steile bergen van Machhu Pichu. Tijdens deze halsbrekende afdaling is het uiteraard nog steeds mogelijk om allerlei trucjes uit te halen, en de punten en de tijd zullen samen je score vormen. Daarnaast zul je voetgangers en auto’s moeten ontwijken, en je tegenstanders van de weg moeten beuken om een voorsprong op te bouwen.
In de Nintendo Wii-versie is het mogelijk om met de Wiimote heen en weer te leunen en hem in een richting te bewegen, zodat je ook daadwerkelijk die kant op zult skateboarden. Het leunen, gecombineerd met het sturen moet ongetwijfeld voor een leuke spelervaring gaan zorgen.

[SCREENSHOTS]

Tony Hawk’s Downhill Jam is een launchtitel voor de Nintendo Wii en zal 8 december verschijnen. Een release voor de Nintendo DS en de Game Boy Advance staat voor diezelfde periode gepland.

  1.   
    TotalPicnic's avatar

    ssx style als je het mij vraagt

  2.   
    Wouter's avatar

    Je meent het! 😉

  3.   
    Ranzaap's avatar

    Wacht kijk ik nu naar SSX Skateboard mod of Tony Hawk?.. Volgens mij SSX..

  4.   
    R.andom H.ero's avatar

    ‘The Elegant Eagle’ LMAO, echt maffe namen 😆

  5.   
    Dilliemaster's avatar

    volgens mij kun zo te zien aan die screens niet eens meer een ollie of kickflip enzo…. meer doen
    ik vind THONY HAWK’S UNDERGROUNd gewoon uber vet