Nu ook makkelijk Gamerscore Points voor de luie gamer

Als Xbox Live op de Xbox 360, naast de Xbox Live Marketplace, iets groots heeft meegebracht, dan is het je Gamerscore wel. Deze Gamerscore houdt je vorderingen in al je Xbox 360-games bij en voor elk doel dat je hebt gehaald krijg je een aantal punten. Er zijn nek-aan-nek races wie de meeste punten heeft, het fenomeen ‘Achievement-sletten’ is al opgedoken en ook websites als 360voice en GamerScoreChart schieten als paddestoelen uit de grond en ga zo maar door.

Maar nu neemt deze hype wel heel ongezonde vormen aan. Waar het bij MMORPG’s al een hele lange tijd mogelijk was om tegen betaling je character te levelen of voor een paar euro gigantische hoeveelheden virtueel geld te kopen, komt de website LevelMy360 nu met een soortgelijke service voor je GamerScore op de Xbox 360. Voor een prijs van $39,99 haalt de website 500 punten voor je, en voor $299,99 zijn dat er zelfs 3000. Altijd dus al bovenaan de ranklists van Xbox Live willen staan zonder er enige moeite voor te doen? Betaal je dan nu scheel, en LevelMy360 pimpt je Gamerscore.

  1.   
    Mandamo's avatar

    Voor een prijs van $39,99 haalt de website 500 punten voor je, en voor $299,99 zijn dat er zelfs 300. Altijd dus al bovenaan de ranklists van Xbox Live willen staan zonder er enige moeite voor te doen? Betaal je dan nu scheel, en LevelMy360 pimpt je Gamerscore.

    3000 bedoel je, hoop ik?

    Beetje boel veel, maar ja als je het graag wil en je hebt hebt geld teveel..

  2.   
    G-Man's avatar

    Echt iets voor luie, verwende nesten die de hele dag niets anders doen als mensen afkraken en zichzelf ophemelen… Welke idioot geeft er nou zó veel geld uit aan een paar getalletjes op een gamercard?!

  3.   
    Diede's avatar

    Ik zal deze ‘game’ wel gaan reviewen 😉 kijken of het werkt 😆

  4.   
    Rijstekorrel's avatar

    @G-Man

    je heb ze er tussen

    ik zelf vind het niet nodig krijg je altijd van die gasten die zich uitsloven

  5.   
    Diede's avatar

    Voor een prijs van $39,99 haalt de website 500 punten voor je, en voor $299,99 zijn dat er zelfs 3000

    Prijs pakket 1: 8 cent per punt.
    Prijs pakket 2: 10 cent per punt.

    Ik bedoel.. wtf? je kan beter 6 kleine pakketten halen dan 1 grote!

  6.   
    PielePalle's avatar

    ik denk wel dat je genaaid wordt met dit want bijvoorbeeld sommige spellen als nba 2k6 en nhl 2k6 was het egt supersimpel om 1000 punte te hale (de maximale score), dus dan doen ze gewoon die games… kan ik zelf ook wel 😕

  7.   
    Tom's avatar

    LOL: Als ik ze andersom zou kopen (gamerscore weg, geld erbij). Dan zou ik nu bijna 299.99 Dollar verdient hebben. Dat zou nog eens verdienen zijn!
    (Gamerscore hierzo: 2650 Punten verdeeld over 5 games)