Brain Training komt naar de PSP onder andere naam, screens inside

Het lijkt de laatste tijd wel alsof iedereen bezig is met hersenkrakers. Brain Training is één van de best verkopende games op de Nintendo DS, maar voor de PSP is een soortgelijke Brain Training game nog niet verschenen. Daarom kondigde Ubisoft vandaag aan dat ze Mind Quiz ook in Europa op de markt gaan brengen. In feite is dit Brain Training onder een andere naam en iets meer mogelijkheden voor je PSP. Of het spel op de PSP net zo goed gaat lopen als het spel deed op de DS is nog maar afwachten, maar als we Ubisoft mogen geloven is het spel in Japan een regelrechte hit! De screenshots van vandaag liegen er niet om en laten gelijk al zien dat er ten opzichte van Brain Training in Mind Quiz niet veel anders zal zijn.

Eindelijk is het dan zover, Brain Training komt onder een andere naam ook naar de PSP! Onder begeleiding van Dr. Kawashima is het spel nog uitgebreider geworden en zal het nog nauwkeuriger kunnen bepalen hoe oud je brein nou eigenlijk echt is. Mind Quiz bepaald aan de hand van rekensommetjes, reflexen, geheugen en inzicht hoe oud jouw brein is en wat je eraan moet doen om dat holle hoofd van je weer vol te krijgen. Natuurlijk is de ‘Brain Age Checking Mode’ weer aanwezig, waarvoor je iedere dag een aantal oefeningen moet doen en op die manier een duidelijk beeld krijgt van jouw breinleeftijd.
Een nieuwe functie van Mind Quiz zal zijn dat het spel ook via multiplayer te spelen zal zijn. Zo is het mogelijk om via internet tegen elkaar te strijden. Online kan je genieten van het strijden tegen elkaar in de vorm van een examen, het is mogelijk elkaar uitdagen voor een soort knock-out en ook zal er een ‘healing gallery’ in zitten, waarvan de nadere details nog onthuld moeten worden.

[SCREENSHOTS]

Mind Quiz zal in november van dit jaar gaan verschijnen op de PSP.

Meer Mind Quiz

  1.   
    ChielB's avatar

    Origineel is het niet, maar dat hoeft natuurlijk ook niet per se. Ook leuk voor mensen met een PSP om straks met zo’n game aan de slag te kunnen. 8)

  2.   
    Finsj's avatar

    Zelf vond ik Brain Training op de DS al dikke fun dus deze gaat er zeker komen voor mijn PSP. Wel vraag ik mij af of je niet een belangrijk element mist doordat de PSP geen Touch-Screen heeft.. 😉

  3.   
    Fredje's avatar

    …en geen microfoon

  4.   
    TotalPicnic's avatar

    waar ken ik dit toch van?… oja!