‘Zo versla je een ork’ in nieuwe trailer Dark Messiah of Might and Magic

We worden tegenwoordig goed verwend met RPG’s als The Elder Scrolls IV: Oblivion. Oblivion bleek een geweldige game te zijn en Dark Messiah of Might and Magic lijkt ook de goede kant op te gaan met screenshots waarbij je een slabbetje moet hebben en trailers die er fantastisch uit zien. Vandaag is er een nieuwe trailer vrijgegeven met een manier om een monster met een beetje humor te verslaan. Deze game zou wel eens Oblivion van z’n troon kunnen gaan stoten, we wachten met spanning op de release…

Dark Messiah of Might & Magic geeft je de mogelijkheid om het Might and Magic-universum vanuit de eerste persoon te bezoeken. Je komt terecht in een wereld met de naam Ashan, dat gebukt gaat onder een duistere voorspelling: die van de Dark Messiah. Je beleeft de wereld vanuit het standpunt van Sareth, die getraind is in zowel vechten als magie en als wapen tegen deze Dark Messiah wordt ingezet. Hoe je dat doet, mag je zelf weten: of je nu als mage of warrior of zelfs assassin door het leven wilt gaan, de keuze is aan jou.

De trailer is hier te downloaden en is 10 Mb groot. Om alvast een beetje warm te draaien kun je ook hier de demo downloaden.

Dark Messiah of Might and Magic zal deze maand op de PC uit komen.

  1.   
    Paolo's avatar

    Hehe wel een originele manier, ik was er waarschijnlijk niet opgekomen. 😛