Crisis en chaos op nieuwe beelden van Crysis

Microsoft, Electronic Arts en Crytek hebben de X06 aangegrepen als kans om alle dingen die Crysis, DirectX10 en Windows Vista kunnen laten zien, te tonen. Vandaag hebben we wederom negen prachtige en sfeervolle beelden van deze shooter.

Crysis is een first person shooter van de makers van Far Cry. De game speelt zich voornamelijk in de tropen af, waar jij en je team het op zullen moeten nemen tegen een alien invasie. De game kent ook enkele stedelijke en buitenaardse levels. Waar Far Cry een spel was waarin je in je eentje opereerde, heb je in Crysis een heel squad tot je beschikking en zal tactiek een veel grotere rol spelen. Daarnaast kun je je wapens en suit helemaal customizen met onder andere nieuwe onderdelen, en het schieten zal er ook echt door beïnvloed worden.
De game draait op de CryEngine 2 en levert adembenemend mooie beelden op. De game kent ongelooflijk veel details, maar laat daarnaast ook een realistische weergave van bewegende vegetatie en doorbrekende zonnestralen zien.

[SCREENSHOTS]

Crysis staat voorlopig gepland voor het eerste kwartaal van 2007.

 1.   
  Narcist's avatar

  Dit is volgens mij gewoon artwork, ipv echte screens…

 2.   
  R.andom H.ero's avatar

  Screen 8 heb ik volgens mij al eens eerder gezien en dat was een screen en geen artwork maar ik kan het fout hebben 😛

 3.   
  RobvdBerger's avatar

  dit is gewoon allemaal artwork.. en screen 8 is idd ook als screenshot te zien geweest.. maar dit zijn gewoon tekeningetjes.. dus dat zegt nix over hoe de game eruit gaat zien.. 8)

 4.   
  ChielB's avatar

  Er staat ook ‘beelden’ en geen ‘screens’ in het bericht. 8)

 5.   
  Mrn.'s avatar

  Dit is gewoon artwork 😉 .

 6.   
  Sp33dy's avatar

  Als crytec dit waar maakt dan overdonderd het alle games ik denk dat dit nie gaat lukke.En anders zijn er 3 gamers die deze game kunne spelle(en dan nog moete ze een video kaart kope met direct x10).

 7.   
  Diede's avatar

  Screen 6 is…. cool 😛