Tweepersoons knallen in nieuwe trailer van Army of Two

Over Army of Two is nog niet zo heel veel bekend, wat screenshots en kleine beetjes informatie over de game. Vandaag zien we weer wat meer van het spel in een nieuwe trailer. De trailer is niet ingame maar laat wel goed zien hoe het er ongeveer aan toe zal gaan zo met z’n tweeën. Als de trailer een beetje klopt met het ingame spel dan wordt het een snelle actiegame en wordt het opletten geblazen met al die vijanden om je heen, je bent immers maar met z’n tweeën.

Army of Two is een strategische actiegame en gaat, zoals de titel al doet vermoeden, om het samenspelen van twee personen. Dit kan natuurlijk in de coöperatieve modus, splitscreen of online, maar ook in je eentje. EA Games heeft namelijk heel veel tijd gestoken in de kunstmatige intelligentie van niet alleen de vijanden, maar ook je teamgenoot. Niet langer loopt hij door je vuurlijn, tegen obstakels aan of zonder dekking. Met de nieuwste generatie consoles en de techniek die daar achter schuilt is het mogelijk om een natuurgetrouwe en onbeslissende AI te ontwikkelen voor een game.
Over het verhaal valt vooralsnog niet veel te melden, maar er is al wel bekend gemaakt dat je onder andere een complot zult moeten ontrafelen dat een wereldramp zou kunnen veroorzaken. Dat hebben we natuurlijk al meer gehoord, maar EA Games belooft met nog meer interessante features te komen.

De trailer is hier te downloaden en is 8.5MB groot.

Army of Two moet ergens in 2007 op de Xbox 360 en de PlayStation 3 verschijnen.

 1.   
  Ruudjee's avatar

  Keer wat anders he ;)..

  OffTopic; Hebben meer van jullie last van die irritante interpolis pop-up 👿 ?

 2.   
  nEels's avatar

  Uhm, eens kijken of dit EA spelletje z’n verwachtingen kan waarmaken.

  PS: Ja, ik heb daar ook last van. Die Interpolis reclame mag hier snel verwijderd worden want de pop-up is heel erg irritant. Bij elk scherm dat ik open op deze site zie ik ‘m en als ik ‘m probeer af te sluiten door op dat kruisje te klikken wordt ik doorverwezen naar de Interpolis-site.

 3.   
  RobvdBerger's avatar

  volgens mij wordt het wel vet..

  en jah, ook ik heb last van die popups.. kutdingen.. kheb net ook al geklaagd bij het stukje over assasins creed

 4.   
  Cirdan's avatar

  ik heb daar geen last van…

 5.   
  snuifski's avatar

  Buiten irritant ook misleidend,als je hem wegklikt wordt je gewoon doorgestuurd naar de site van interpolis.
  Kunnen jullie er wat aan doen gamez,ik vind reclame ok maar moet niet een vorm van hinderlijke verplichting gaan worden.