X06: WOII-geweld in nieuwe trailer Call of Duty 3

De X06 is alweer bijna afgelopen, maar nog steeds worden er allerlei nieuwtjes uitgebracht. Vandaag is er een nieuwe trailer uitgebracht van Call of Duty 3. Dit keer niet met een somber level, maar beelden die laten zien dat de graphics wel degelijk vooruit zijn gegaan. Je kunt de trailer hier bekijken. Voor de mensen die van zeer hoge kwaliteit houden is er hier een HD-versie te vinden.

Call of Duty 3 is weer helemaal scripted, wat wil zeggen dat het pad dat je gaat in de game van te voren bekend is. Geen vrijheid zoals in Brothers in Arms, waar tegenover staat dat in CoD3 w茅l alles kapot kan. Meer bloed, zweet, kots en tranen dan ooit tevoren in een WOII game. Bobby Kotick, algemeen directeur van Activision, heeft bekend gemaakt geen plannen te hebben voor een PC-versie van deze game, terwijl de roots van deze game ligt bij de PC, waar het zijn debuut maakte. Onlangs is wel bekend geworden dat de game naast de Xbox, Xbox 360, PlayStation 2, PlayStation 3 en Wii, 贸贸k op de PSP gaat verschijnen.

Call of Duty 3 zal als launchtitel verschijnen op de PS3 en de Wii en ligt vanaf 17 november in de schappen voor de Xbox 360, Xbox, Playstation 2 en de PSP.

 1.   
  paramara's avatar

  WEET JE WEL NIET HOEEEEE ZIEK DIE GAME IS 馃槷 馃槷 馃槷 馃槷 馃槷 馃槷 馃槷 馃槷 馃榾 馃榾 馃榾 馃榾 8) 8) 8) 8) 8) zowiezow ff hale als ie uitkomt. Heb nu cod2, maar deze is echt ziek:D:D:D:D

 2.   
  Narcist's avatar

  Tis maar een scripted game hoor, niks leuks aan imo 馃檮

 3.   
  ChielB's avatar

  Het is maar net wat je in een game zoekt. Bijvoorbeeld de vrijheid van Brothers in Arms is wel leuk en aardig, maar de game spreekt me verder totaal niet aan.

 4.   
  azsx's avatar

  Kijk, zo’n spel als dit is gewoon een MUST HAVE馃槅 ! En het word ook steeds realistischer 馃檮 , en meer actie 8) ! Als er mensen zijn die het te echt 馃槷 vinden moeten ze het gewoon niet spelen! Als ze bang 馃槷 馃懣 zijn voor een paar animatie 馃檪 vuurgevechten (want dat is het 馃槈 ) dan moeten ze het niet spelen 馃槬 ! 馃榾 CONCLUSIE :D!

  CALL OF DUTY 3 IS EEN TE GEK SPEL 8) HA 8) HA 8) HA 8) HA 8) HA 8) HA 8) HA 8) HA 8) ! ZEKER WEL 馃榾 COOL 馃榾 !

  GR. Alexander Laheij

 5.   
  azsx's avatar

  KEEP
  IT
  COOL,
  KEEP
  IT
  REAL

 6.   
  Ruudjee's avatar

  Dude,, vraag even aan je moeder of je je pilletjes voor vandaag mag hebben.. Die van gister zijn uitgewerkt..

 7.   
  G-Man's avatar

  Wow… Ja, volgens mij heb je gelijk ruud 馃槷 Ik ben het met hem eens dat dit een cool spel wordt, maar je kunt er ook in overdrijven…

 8.   
  G-Man's avatar

  Niet als je CoD2 hebt overgeslagen 馃槈

  Zoals ik… 馃檨

 9.   
  Paolo's avatar

  Ik denk dat Activision wel wat nieuwe dingen in hun nieuwe game stopt, tenminste ik hoop het. Het zou me tegenvallen als alles weer hetzelfde was op wat kleine dingen na. Als ze goed gebruik maken van de nieuwe mogelijkheden van de next-gen consoles kunnen ze een supergame neerzetten. Ik denk dat CoD 3 wel naar de PC komt, daar is de serie tenslotte begonnen en ik blijf erbij dat shooters toch het beste op de PC werken maar dat is natuurlijk persoonlijk. 馃槈

 10.   
  Paolo's avatar

  Ik vond eerlijk gezegd Call of Duty 1 het best, meer humor en het was gewoon steengoed, maar 2 was eigenlijk iets te weinig vernieuwing maar daardoor ben ik wel nieuwsgieriger geworden naar de 3e.

 11.   
  LennartvA's avatar

  Weet je hoe vet!
  En die Graphics! 馃槷