Eerste screenshots van PSP-versie Rainbow Six: Vegas

Zoals je vast wel gemerkt hebt, komt er weer een nieuw deel aan voor de populaire serie Rainbow Six onder de naam Rainbow Six: Vegas. De game scoort goed bij het publiek, maar hoe kan het ook anders, want bij alle trailers of screenshots van Rainbow Six: Vegas worden we weer overweldigd door grafische pracht en strakke gameplay. Gisteren verblijdden we jullie nog met hele strakke screenshots van de Xbox 360-versie, nu hebben we de eerste beelden van de PSP-versie van deze game voor jullie. En ook hierop ziet dit spel er zeker niet slecht uit.

De game speelt zich, hoe kan het ook anders, af in Las Vegas. Al daar moet team Rainbow de stad behoeden voor een terroristische organisatie. Dit team bestaat uit nieuwe gezichten (Logan Keller, team leader/recon; Michael Walter, heavy weapons/demolition en Jung Park, long range/electronics). Je teamleden zullen je ondersteunen in vuurgevechten bij bekende locaties in Vegas zoals Fremont Street, the Strip en de ontelbare casino’s die Las Vegas rijk is.
Je teammaten zullen er niet voor Jan met de hele korte achternaam zijn. Ze zullen suggesties geven om bijvoorbeeld een muur op te blazen, een computer te hacken et cetera. Daarnaast kun je met behulp van snake cams tegenstanders aanwijzen die ingerekend moeten worden door je teamleden.
Volgens Ubisoft biedt de nieuwe generatie console mogelijkheden om de AI eng goed te maken. Daarnaast zal zo als altijd een multiplayer aanwezig zijn, waarin wederom een mode zit om je personage beter uit te rusten, als beloning van behaalde prestaties (zoals we al zagen in Rainbow Six: Lockdown).

[SCREENSHOTS]

Rainbow Six: Vegas zal op 24 november verschijnen voor de Xbox 360 en PC, de PSP-versie zal ook rond die periode uitkomen. De PlayStation 3-versie verschijnt tijdens de launch van de console, in maart 2007.

 1.   
  defjam's avatar

  ziet er best goed uit alleen de arm en het wapen lijken heel dun/klein vergeleken met de scope

 2.   
  Nirusu's avatar

  Grote scope he? 😉

 3.   
  spysiem's avatar

  dat is omdat zelf die gozers in het spel zulke 😮 ogen krijgen van de graphics…anders kunnen ze er niet doorheenkijken

  btw. deze is voor mij, moet ik hebben 😆

 4.   
  J-Loco's avatar

  Mooi!

 5.   
  real gamer's avatar

  MOOI , er komen goede spellen uit voor psp de laatste tijd 8) en ik heb er een 8) yeah 8) yeah 8) 😛