Schrik je rot op nieuwe screenshots van F.E.A.R.

De meeste reacties toen F.E.A.R. vorig jaar voor de PC verscheen waren zó lovend dat een versie voor de consoles niet kon uitblijven. Voor de Xbox 360-bezitters is het al bijna zover om je eens lekker een hartverzakking te schrikken, want de game zal over niet al te lange tijd beschikbaar zijn. Vandaag hebben we wederom drie prachtige screenshots.

F.E.A.R., First Encounter Assault Recon, is Monoliths nieuwste shooter die om actie en horror draait. Een paramilitaire groepering heeft succesvol een luchtvaartbedrijf ingenomen en de mensen daar tot gijzelaars gemaakt. Ze stellen geen eisen, maar dat weerhoudt de overheid er niet van hun beste mensen naar binnen te sturen en er een einde aan te maken. Dat plan mislukt gigantisch, want de gestuurde commando’s worden grof overmeesterd en de beelden die het naar buiten halen worden abrupt afgekapt door een heel eigenaardige vorm van vernietiging. Gelukkig ben jij er nog, want jij bent getraind om het overklaarbare onderuit te halen en krijgt de beste en nieuwste spulletjes mee. Tijd om er alles aan te doen om dit tot een goed einde te brengen!

[SCREENSHOTS]

F.E.A.R. is al geruime tijd te spelen op de PC en zal in het laatste kwartaal van dit jaar ook verschijnen voor de Xbox 360. Wanneer de Playstation 3-versie zal uitkomen is nog niet bekend gemaakt.

  1.   
    Mandamo's avatar

    Waah! 😮

  2.   
    Rhemme's avatar

    Boe! 😳

  3.   
    Mandamo's avatar

    Dan moet je niet alsnog “Boe” zeggen, je moet al schrikken van die screens!! zucht…

    😛

  4.   
    Maddy's avatar

    Nou ging plat van de schrik..

  5.   
    Mick.W's avatar

    pieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeep ————————————-

  6.   
    Tom's avatar

    Mwah, screens 1 en 2 zijn wat twijfelvallig. 3 Ziet er veelbelovend uit!

  7.   
    Tha Destiny's avatar

    WHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

  8.   
    Rijstekorrel's avatar

    wow echt kk mooi alleen dit spel vind ik denk ik niks aan