Opnieuw een snelle assault op screens Rainbow Six: Vegas

Zoals je vast wel gemerkt hebt, komt er weer een nieuw deel aan voor de populaire serie Rainbow Six onder de naam Rainbow Six: Vegas. De game scoort goed bij het publiek, maar hoe kan het ook anders, want bij alle trailers of screenshots van Rainbow Six: Vegas worden we weer overweldigd door grafische pracht en strakke gameplay. Hadden we gisteren al een bericht met een stevige trailer, vandaag is het weer de beurt aan een aantal screenshots. Hoewel het niet echt meer vernieuwend is, blijft het toch steeds weer een genot om naar te kijken.

De game speelt zich, hoe kan het ook anders, af in Las Vegas. Al daar moet team Rainbow de stad behoeden voor een terroristische organisatie. Dit team bestaat uit nieuwe gezichten (Logan Keller, team leader/recon; Michael Walter, heavy weapons/demolition en Jung Park, long range/electronics). Je teamleden zullen je ondersteunen in vuurgevechten bij bekende locaties in Vegas zoals Fremont Street, the Strip en de ontelbare casino’s die Las Vegas rijk is.
Je teammaten zullen er niet voor Jan met de hele korte achternaam zijn. Ze zullen suggesties geven om bijvoorbeeld een muur op te blazen, een computer te hacken et cetera. Daarnaast kun je met behulp van snake cams tegenstanders aanwijzen die ingerekend moeten worden door je teamleden.
Volgens Ubisoft biedt de nieuwe generatie console mogelijkheden om de AI eng goed te maken. Daarnaast zal zo als altijd een multiplayer aanwezig zijn, waarin wederom een mode zit om je personage beter uit te rusten, als beloning van behaalde prestaties (zoals we al zagen in Rainbow Six: Lockdown).

[SCREENSHOTS]

Rainbow Six: Vegas zal op 24 november verschijnen voor de Xbox 360 en PC, de PSP-versie zal ook rond die periode uitkomen. De PlayStation 3-versie verschijnt tijdens de launch van de console, in maart 2007.

 1.   
  marC.nl's avatar

  dit wordt egt vet 8)

 2.   
  Mandamo's avatar

  🙁 Waar haal ik al dat geld vandaan…

  Asssasins Creed, Rainbow Six: Vegas, Fable 2, Splintercell: Double Agent… 😀

 3.   
  MobileHome's avatar

  euh werken…

 4.   
  ChielB's avatar

  En AC duurt toch nog even…. 8)