Kratos hakt zijn vijanden in mootjes in nieuwe trailer God of War II

Het is alweer een tijdje geleden dat er beelden van God of War II vrijkwamen, maar gelukkig is het vandaag eindelijk eens een keer anders. Vandaag hebben we weer een hele vette teaser voor jullie waarin een paar heftige gameplaybeelden langskomen. Zeker het bekijken waard.

Divine Retribution betekent vrij vertaald ‘Goddelijke Wraak’. Mensen die God of War op Hard mode hebben uitgespeeld krijgen hiermee misschien al een idee waar dit tweede deel over gaat. Bonusmateriaal gaf namelijk al verschillende hints voor een tweede deel. Hieronder vielen de volgende plots: als eerste Kratos’ broer, die als kind al te zwak was om uit te groeien tot volwaardig soldaat en daarom aan zijn lot overgelaten werd. In de hel groeide hij uit tot een kwaad soort duivel en wil wraak op zijn broer, die hem in de steek liet. Zeer waarschijnlijk als vervolg dus. Een tweede mogelijkheid is dat Kratos’ moeder, vlak voor haar dood, op Kratos’ vraag wie zijn vader was, ‘Zeus’ antwoordde. Kratos is hierom uiteraard kwaad gezien het feit dat zijn bloedeigen vader hem niet (of nauwelijks) hielp in zijn strijd tegen Ares. Dus is het in deeltje twee misschien wel tijd voor… inderdaad, wraak.
Het is zeker al wel duidelijk dat de stoere Kratos ook in dit tweede deel weer tegen allerlei mythologische monsters uit het oude Griekenland zal moeten vechten. Wederom staat de game bol van het geweld, bloed en brute finishing moves.

De teaser is 6MB groot en hier te bekijken.

God of War II: Divine Retribution verschijnt begin 2007 voor de PlayStation 2.

 1.   
  Rijstekorrel's avatar

  hier weer de Quiktime versie voor de liefhebbers (die hier zowat nooit gepost word)
  je heb messchien ook mensen op een apple pc die hebben niks aan een wmp link.ik zelf zit op windows maar kijk trailer liever via quiktime want de kwaliteit van trailers is gewoon beter

  Klik

  dit spel moet ik zeker hebben 😀

 2.   
  Henry00's avatar

  Ik hou het maar op soulcalibur3

 3.   
  Rijstekorrel's avatar

  @Henry00

  dat spel is al lang uit en soul caliber 3 is een totaal ander spel als god of war