Opera browser voor de Wii een halfjaar lang gratis

Ook de Nintendo Wii zal online kunnen, en nog wel draadloos ook. Via het de Nintendo Wi-Fi Connection zul je niet alleen tegen andere mensen kunnen spelen, maar ook oude games kunnen downloaden via de Virtual Console. Daarnaast zal het ook mogelijk zijn om lekker over het internet te surfen. Opera Software heeft namelijk al een Nintendo Wii-versie klaarliggen van haar webbrowser Opera.

Nu heeft een woordvoerder van het bedrijf bekendgemaakt dat de Opera Webbrowser voor iedereen het eerste halfjaar na de launch gratis te downloaden zal zijn. Na juli 2007 zal er een bedrag moeten worden neergeteld, maar het aantal Nintendo Points dat het gaat kosten is nog niet vastgesteld. Voor mensen die hun Wii dus bijvoorbeeld in april 2007 kopen, zal de browser maar drie maanden gratis zijn en koop je hem in het najaar, dan zul je hem niet gratis uit kunnen proberen.

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    lekker dan een betje gaan betalen om online tekunnen draadloos.doet sony het toch beter kan gewoon gratis online spelen en gamen.

  2.   
    kingofthegamers's avatar

    crimineeltje wat dag je dan van nintendo dat is ook gratis hoor alleen het programma om op internet te surfen kost geld

    ik heb een ds lite ik kan ook gewoon gratis online gamen maar binnenkort komt opera oook op de ds en dan kan je gewoon surfen

    duss. het is gewoon gratis om online te gamen hoor! 😀

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    @kingofthegamers

    dus voor dingen tedownloaden moet je betalen gewoon surfen op internet ermee is gratis ?

  4.   
    kingofthegamers's avatar

    surfe op internet is volgens mij gratis je moet wel eerst het programma betalen het kan zijn dat je een paar euro per maand moet betalen maar meer niet

  5.   
    nEels's avatar

    Volgens mij betaal je alleen éénmalig voor de Opera browser zelf, maar dat is pas na juli 2007. Voor die tijd kan je de browser gratis downloaden en betaal je dus helemaal niks. Het surfen is sowieso gratis.