Top Spin 2 balt zich ook een weg naar de PC plus nieuwe screens

2K Games heeft aangekondigd dat een van de populairste Xbox 360-games ook zijn opwachting zal gaan maken op de PC. Top Spin 2 zal, na een release op de Xbox 360 in april, komend voorjaar namelijk ook op de PC gaan verschijnen. Vele inhoudelijke wijzingen zullen er niet gemaakt worden, al wist men wel te melden dat de game ook op de PC via een LAN of online gespeeld zal kunnen worden. Daarnaast is het mogelijk om met maximaal vier spelers (in een dubbelspel) op één PC te spelen. Wat voor een Twister-achtige bewegingen hiervoor gemaakt zullen moeten worden is ons nog niet helemaal duidelijk, maar het klinkt in ieder geval veebelovend.

Top Spin 2 was wat Top Spin voor de Xbox ook was, maar dan nog beter. De besturing zal worden aangepast en verfijnd waardoor alle tennisslagen nog makkelijker en vloeiender worden. Er zullen naast de gebruikelijke slice, drop, lob en drive ballen ook enkele zogeheten risk shots worden toegevoegd. Deze zijn moeilijker te maken, maar voor de tegenstander ook moeilijker om terug te spelen.
De character creation zal ook worden uitgebreid. Je zult je eigen tennisspeler andere kleren, haarstijlen en houdingen kunnen geven waardoor je je meer verbonden zult voelen met je eigen speler. Uiteraard zullen er ook bekende namen als Federer, Hewitt, Roddick, Moya, Venus Williams, Sharapova, Dementieva en nog veel meer hun opwachting maken.

[SCREENSHOTS]

Top Spin 2 ligt op dit moment in de winkels voor de Xbox 360 en was een redelijke titel. Volgend voorjaar zal hij dus ook op de PC te vinden zijn.

  1.   
    Ruudjee's avatar

    YESS 😀