Breken er letterlijk donkere tijden aan voor de Xbox 360?

De PlayStation 2 hebben we onder andere al in het zwart, wit, silver en roze gehad. Ook de PlayStation Portable is er nu in het zwart en wit en de Nintendo DS spant wat verschillende kleurtjes betreft de kroon. De Xbox 360 kenden we tot nu toe alleen maar in het matte wit. Uiteraard waren er wel allerlei stickers op te plakken of faceplates te verwisselen, maar het lijkt ernu op dat we eind dit jaar de eerste zwarte Xbox 360’s kunnen verwachten.

De Amerikaanse gameswebsite BestBuy kwam namelijk met deze afbeelding aanzetten op hun website. Winkelketens hebben het wel vaker bij het rechte eind wat betreft dit soort aankondiging, en deze zwarte Xbox 360 lijkt ons nog eens heel logisch ook.

Een foutje of een aankondiging die nu perongeluk verpest is? Dat eerste lijkt erg onwaarschijnlijk, wie weet immers niet dat Microsoft’s next-generation console wit is? Maar lieve lezertjes, jullie hoeven niet lang in twijfel te zitten. Morgen en overmorgen vindt namelijk de X06 plaats, en als er een moment is wanneer Microsoft het beste met een nieuwe Xbox 360-uitvoering op de proppen kunnen komen, dan is het dan wel. Stay tuned dus!

  1.   
    R.andom H.ero's avatar

    uhh ja. en wat maakt het uit als hij zwart of wit is 😕

  2.   
    Rijstekorrel's avatar

    ziet er niet uit zo als ik hem opdat plaatje zie.het is ook niet echt duidelijk maar goed

  3.   
    G-Man's avatar

    Zelfs met Paint kun je dat plaatje sprekend namaken… Een zwarte X360 lijkt mij ook niet echt mooi. Voor een zwarte kleur moet een console een glanzende buitenkant hebben, dat klinkt misschien een beetje zeikerig, maar ken je een zwart apparaat dat niet glanst maar wel zwart is voor de sier?

    EDIT: Als dit een foto is van een Premium-kit dan is het echt duidelijk fake… De driver daarvan is namelijk glimmend zilver.

  4.   
    Bub’z's avatar

    uhm, bij mijn weten was de xbox niet echt glimmend….. 🙄

  5.   
    Rhemme's avatar

    Nee, maar het voorkantje van de DVD-lade is wel glimmend.

  6.   
    Diede's avatar

    Damn, ik heb liever een zwarte dan een witte 🙁

  7.   
    Rijstekorrel's avatar

    ach ja we merken het wel.en je hoeft de zwarte niet persee tekopen (als die komt ). je kan gewoon ook de witte kopen 😀