Schrik je kapot op de Xbox 360 met de spannende demo van F.E.A.R.

De meeste reacties toen F.E.A.R. vorig jaar voor de PC verscheen waren z贸 lovend dat een versie voor de consoles niet kon uitblijven. Voor de Xbox 360-bezitters is het al bijna zover om je eens lekker een hartverzakking te schrikken, want de game zal over niet al te lange tijd beschikbaar zijn. Om alvast een klein beetje het echte F.E.A.R.-gevoel te ervaren, is er vandaag een demo uitgebracht waarin je kunt kennismaken met deze horror-shooter. De demo, die ongeveer 542 MB groot is, is te downloaden via de Xbox Live Marketplace.

F.E.A.R., First Encounter Assault Recon, is Monoliths nieuwste shooter die om actie en horror draait. Een paramilitaire groepering heeft succesvol een luchtvaartbedrijf ingenomen en de mensen daar tot gijzelaars gemaakt. Ze stellen geen eisen, maar dat weerhoudt de overheid er niet van hun beste mensen naar binnen te sturen en er een einde aan te maken. Dat plan mislukt gigantisch, want de gestuurde commando’s worden grof overmeesterd en de beelden die het naar buiten halen worden abrupt afgekapt door een heel eigenaardige vorm van vernietiging. Gelukkig ben jij er nog, want jij bent getraind om het overklaarbare onderuit te halen en krijgt de beste en nieuwste spulletjes mee. Tijd om er alles aan te doen om dit tot een goed einde te brengen!

F.E.A.R. is al geruime tijd te spelen op de PC en zal in het laatste kwartaal van dit jaar ook verschijnen voor de Xbox 360. Wanneer de Playstation 3-versie zal uitkomen is nog niet bekend gemaakt.

 1.   
  Diede's avatar

  Lijkt me erg vet 馃檪

 2.   
  Mandamo's avatar

  *rent naar boven en download de demo.

 3.   
  Eggie124's avatar

  doet het zelfde als ReFlex alleen dan van boven naar beneden 馃槢

 4.   
  MaxrinAss's avatar

  *rent naar de winkel, koopt een 360 en download de demo 馃槢

 5.   
  Design's avatar

  *blijft onverschillig voor zijn PC zitten en start F.E.A.R. op. 馃槢

 6.   
  Nirusu's avatar

  *doet hetzelfde als design*