TGS: Dead or Alive: Xtreme Beachvolleyball 2 trailers vers van de beursvloer

De vechtserie Dead or Alive is uiteraard bekend om zijn vechtende babes, maar een drietal jaar geleden kwam voor de Xbox ook Dead or Alive: Xtreme Beachvolleyball uit. Hierin werden de chicks op een vakantie gezet op een zonovergoten eiland, om aldaar maar aan het beachvolleyballen te slaan. Dat succes willen Tecmo en vooral Kleenex nog eens lichtjes overdoen, met het vervolg; Dead or Alive: Xtreme Beachvolleyball 2 voor de Xbox 360. En alweer hebben we nieuwe beelden, ditmaal een trailer van de beursvloer van de Tokyo Game Show.

Dead or Alive: Xtreme Beachvolleyball 2 lijkt niet teveel verandering te gaan tonen ten opzichte van zijn voorganger. Alweer worden de chicks uit Dead or Alive 4 op een vakantie gezet en word hen na al het benen breken, ribben inslaan en ruggenwervels kraken een welverdiende rust gegund op het eiland van Zack. Ook nu weer is het mogelijk om met de babes te gaan beachvolleyballen, maar daarnaast zitten er wederom een heleboel minigames in het spel. Wat dacht je bijvoorbeeld van jetskieen of balanceren op een luchtbed? Wat is het leven met Dubbel D toch zwaar…
Daarnaast is het uiteraard ook weer mogelijk om allerlei bikini’s, zonnebrillen en andere accessoires voor je virtuele Barbie te verzamelen.

De trailer is 10MB groot en hier te downloaden. De High Definition-versie is 30MB en hier te bekijken. En handjes boven de tafel, he!

Dead or Alive: Xtreme Beachvolleyball 2 moet eind 2006 in de winkels liggen.

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    moet ik hebben dit spel 😆 .vond deel 1 ook wel leuk maar ja eerst de 360 kopen

  2.   
    CrimineelTjE's avatar

    @crimineeltj

    vraag ik d8 je meer van de ps2 hield enzo 😛

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    @ CrimineelTjE

    nee hoor ik vind ps2 en xbox alle 2 goed.ik wil daarom ook een ps3 en xbox 360 :D.