TGS: Geen plek veilig in nieuwe Metal Gear Solid-trailer

De Tokyo Game Show brengt ons deze keer een waanzinnige trailer van Metal Gear Solid: Guns of the Patriots. Het filmpje geeft subtiele hints naar de eerste Metal Gear Solid, aangezien er bekenden in deze nieuwe MGS voorkomen. Vooral de hint naar de sneeuwlevels uit MGS1, met de rondvliegende raven, is mooi gedaan. Dit duidt erop dat Snake oude bekenden tegen gaat komen. De trailer toont vooral veel schietwerk, en de nieuwe skills van Snake.

Klik hier voor de trailer.

In Metal Gear Solid 4 zal de term ‘no place to hide’ centraal staan. Jezelf verbergen wordt dus moeilijker en het spel wordt realistischer, een echte infiltrant heeft immers ook niet altijd opgestelde kratten waar hij zich achter kan verbergen. Metal Gear Solid 4 zal nog wel een echt sluipspel worden maar de levels zijn zó opgebouwd dat het onmogelijk lijkt om je verstoppen. Je moet meer gebruik gaan maken van het zich van je tegenstanders en ze van achteren besluipen. Je op die manier ‘verstoppen’ is veel intenser en opwindender volgens Kojima, de maker en bedenker van de Metal Gear Solid-games.

 1.   
  Raks's avatar

  Zo zo toch een jonge snake? 😀

 2.   
  Design's avatar

  Idd, vreemd… Maar het ziet er wel naar uit dat deze game zijn voorganger nog maar is gaat overtreffen. En dat wil echt heel wat zeggen… 😮 😀

 3.   
  ChielB's avatar

  Na het briljante eerste deel is er eigenlijk geen enkel waardig vervolg geweest. Deel twee ging nog wel, maar ik vond het vorige deel toch niet echt heel spectaculair.

  Voorlopig ziet dit deel er wel heel strak uit, ben benieuwd! 8)

 4.   
  Design's avatar

  Vorig deel niet echt spectaculair? 😮 Dat meen je niet? Ik vond het vorige deel juist het beste in de hele reeks. Maar ze waren allemaal wel vet goed. Gewoon hopen dat deze nog beter wordt dan alledrie de games tesamen, en dan is iedereen tevreden. 😀 😉