Alle drie de Perzische Prinsen gebundeld in Prince of Persia trilogie

Ubisoft heeft bekend gemaakt dat er een trilogie van Prince of Persia onderweg is. Prince of Persia: The Sands of Time, Prince of Persia: Warrior Within en Prince of Persia: The Two Thrones zullen samen in één pakketje in de winkels komen te liggen. Waarschijnlijk zal het flink goedkoper zijn dan dat je alle drie de games los koopt. Heb je dus nog een Xbox, Playstation 2 of een GameCube staan zonder deze games, dan is het sterk aan te raden dit pakket te kopen, aangezien het een geweldige reeks is. Deze drie samengevoegde games zal de toepasselijke naam “Prince of Persia: Trilogy” toebedeeld krijgen.

In het deel ‘the Two Thrones’ keert de prins terug naar zijn geboorteplaats, Babylon. In deze stad heerst chaos, omdat de kwade krachten de hele stad overspoelen. Aangezien hij nu een heel leger aan z’n broek heeft hangen, zal de prins een nieuwe manier moeten vinden om alles weer recht te zetten. Deze heeft hij gevonden in het Speed Kill System. Dit systeem zorgt ervoor dat de prins stealth acties moet gaan gebruiken. Het houdt namelijk in dat je nog vóórdat je als prins gespot wordt door tegenstanders, enkele vijanden afslacht. Dit gebeurt met één enkele hauw van je zwaard en zorgt ervoor dat alvast één of meerdere vijanden kassie wijle zijn, nog vóórdat je het echte gevecht met ze aangaat. Mocht je opgemerkt worden nog vóór je het Speed Kill System kunt gebruiken, dan kun je je nog altijd op je Freeform Fighting System richten. Dit alles kan in combinatie met de goede kant (Prince) én kwade kant (Dark Prince) van de prins in gebruik worden genomen. Ook maken karakters uit de vorige delen hun herintrede, zoals Kaileena uit Warrior Within en de mooie Farah uit The Sands of Time.

  1.   
    milbot's avatar

    Dat bestond toch al. Toen the two thrones uit kwam, kon je ook de special edition kopen met alle drie de spellen erbij.

  2.   
    ChielB's avatar

    Dat was voor de PC. Deze boxset is voor de current-gen consoles.

  3.   
    Design's avatar

    Echt zeer gode trilogy, als ik hem nog niet voor de PC had, kocht ik hem voor mijn PS2. 😉

  4.   
    Rijstekorrel's avatar

    ik neem hem niet heb het spel een keer gespeeld laaste deel maar vond hem niet zo leuk.maar ja handig voor de mensen die ze alle 3 nog willen

  5.   
    Nirusu's avatar

    Waren wel leuke games, maar niet om nou allemaal te hebben.

  6.   
    RoHoutje's avatar

    Ik heb de Trilogy van Prince of Persia (PoP SoT, PoP WW, PoP TT) 😉