En alweer een supersnelle trailer van Need For Speed: Carbon

Het zal nog een dikke maand gaan duren, maar dan zal NFS: Carbon ook daadwerkelijk in de winkels liggen. Voor de fans erg goed nieuws, of toch niet? Of EA de Need For Speed reeks misschien iets té erg aan het uitmelken is zal wel blijken met NFSC, aangezien al veel gamers hebben gezegd dat ze Carbon niet zullen kopen omdat het teveel van hetzelfde aan het worden is. Uitmelkerij of niet, de trailer van vandaag liegt er zeker niet om. In alweer de zevende trailer van dit spel is weer goed te zien dat ze bij EA echt wel weten hoe ze een vet racespel in elkaar moeten zetten…

In Need for Speed: Carbon zal je niet langer een eenzame racer zijn die samen met zijn auto leeft en in z’n uppie de races beleefd. Ditmaal heb je een team achter je staan die je helpt met de races. Zo zijn er uiteraard een aantal werklui die je auto tiptop in orde houden, maar ze kunnen je ook tijdens een race daadwerkelijk helpen door de tegenstanders dwars te zitten.
In Need for Speed: Carbon draait het erom om races te winnen en hierdoor grondgebied van rivaliserende bendes af te pakken. Wanneer je een aardig eindje gevorderd bent in de turf van je vijand, zul je tegen hun leider moeten racen, net zoals in Need for Speed: Most Wanted. De stad waarin je racet ligt in een bergachtig gebied en de meeste races tegen deze leiders zullen zich hierin afspelen. Deze zogenaamde canyon duels zijn bloedstollend snel en gevaarlijk, met haarspeldbochten, hoogteverschillen en smalle weggetjes.
Naast het racen is het uiteraard ook weer mogelijk om je auto naar eigen wens te tunen, waar je bij wordt gestaan door je crew. Het is dit keer mogelijk om te kiezen uit nog meer onderdelen, maar je kunt ze ook zelf ontwerpen.

De trailer is hier te downloaden en is een kleine 90MB groot.

Need For Speed: Carbon zal begin november uitkomen voor de PC, PS2, Xbox, Xbox 360 en Gamecube. De PlayStation 3-versie volgt in maart, de Wii-versie in december rond de release.. De PSP-, Gameboy Advance- en Nintendo DS-versie heet dus Need for Speed: Carbon – Own the City.

 1.   
  marcin's avatar

  Alweer zolang wachteee…. 😥

 2.   
  MaxrinAss's avatar

  een KLEINE 90mb groot, niet echt klein voor een trailer

 3.   
  Nirusu's avatar

  Wanneer komen ze met iets nieuws?