Tweede trailer van Guildwars: Nightfall valt naar je toe

Guildwars: Nightfall moet de derde game worden in deze MMORPG-achtige serie. Het grote verschil met deze games ten opzichte van andere MMORPG’s is dat het abonnement ervoor geheel gratis is. Wat overigens ook geldt voor de tweede trailer van het spel die we vandaag voor jullie hebben.

In Guild Wars Nightfall neem je het op tegen een kwade overheerser die het continent Elona wil vernietigen. Je hoeft de strijd zeker niet alleen aan te gaan, want je wordt vergezeld door je eigen groep helden. De helden zullen jouw bevelen opvolgen in de strijd, wapens en attributen met zich meedragen en ook in skill-levels stijgen naarmate je vorderingen boekt.
Verder zullen er twee nieuwe classes beschikbaar zijn: de Paragon en de Dervish. De Paragon zijn briljante gevechtsleiders die gebruik maken van een schild en zich verdedigen met speren. Ze bezitten diverse spreuken om zichzelf en bondgenoten tijdelijk sterker te maken. Ook kunnen ze, dankzij hun goede inzicht, bondgenoten helpen zich te verweren tegen spreuken. Paragons zijn de beschermengelen van de Elonian en vullen hun leven in als dienaars van de goden in de sterfelijke wereld.
De Dervish zijn heilige strijders die met hun zeis meerdere vijanden tegelijk aankunnen. Dankzij de grote reikwijdte van hun zeis zoeken de Dervish dan ook het middelpunt van elk gevecht op. Rustig en doelbewust spreken ze een spreuk over zichzelf uit, zelfs wanneer ze omringd zijn door vijanden, om vervolgens een vlaag van verwoestende zeis-aanvallen uit te voeren. De Dervish dragen een gewaad om hun geloof in het goddelijke te tonen, kettingen om hun krachten te laten zien en een kap over hun hoofd uit eerbied voor de goden.

De trailer is 20MB groot en hier te bekijken in een gewone versie. In High Definition-formaat is hij 55MB groot.

Guild Wars: Nightfall zal op 27 oktober verschijnen voor de PC.

  1.   
    DARKSPEAR's avatar

    dit is niks WORLD of WARCRAFT RULEZZZZ .

    ik heb een lvl 60 full epic night elf hunter

  2.   
    Rhemme's avatar

    Nondeju, dat vind je zeker wel mieters of niet? 😳

  3.   
    Ruudjee's avatar

    haha nogal ja 😉

  4.   
    the_supremacy's avatar

    pfff. man je hebt het niet eens gespeelt.. ikheb hem vandaag en gister uitgeprobeert.
    en het is echt onwijsgaaf.. hele mooie skills en de wereld is prima

  5.   
    DARKSPEAR's avatar

    ik heb guild wars2 bij me m8 gespeeld en hij zuigt hets gewoon saai

  6.   
    Bub’z's avatar

    ik vind eigenlijk niet dat je GW met W:evil:W kan vergelijken

  7.   
    cassandra's avatar

    ik heb gw ook en dat is toffe spel 😀