TGS: Zeer vruchtbare eerste dag toont zich op de beursvloer

De eerste dag van de Tokyo Game Show is alweer voorbij, dus een mooi moment om even terug te blikken op een zeer drukke dag. Een goed begin is ook in Tokio het halve werk en dus trapte Sony stevig af met het goede nieuws dat voor de 20 GB-versie van de Playstation 3 al een stevige prijsdaling is gepland, terwijl de console nog niet eens in de winkels ligt. Verder werd in dat zelfde bericht ook bekend gemaakt dat deze versie ook voorzien zal worden van een zeer gewaardeerde HDMI-poort.

Alsof dat nog niet genoeg was voor de eerste dag van de TGS, maakte Sony ook bekend dat de Playstation 3 straks diverse retro-games zal krijgen. Deze zullen, net als bij de Xbox360 en de Wii, via een download service beschikbaar worden gesteld.

Na al dit console-nieuws was het tijd voor diverse games om eens wat meer van zich te laten zien. Zo kwam de stevige mech-game Armored Core 4 langs, maakten we kennis met meer fysiek geweld in de nieuwste Virtua Fighter en ook de vlotte futuristische racegame Fatal Inertia raasde voorbij.

Tot slot kwam er ook nog een zeer mooi stukje boxart langs van Resistance: Fall of Man.

Al met al dus een zeer diverse opening van de Tokyo Game Show. En hoe dit alles er nu werkelijk uit ziet op de beursvloer, laten de volgende ‘vruchtbare’ kiekjes wel zien.


  1.   
    Ruudjee's avatar

    Hehe echt AL die jappaners lijke op elkaar :roll:..

    Maarja, daar die GT HD stand, zou ik ook wel ns even van dichtbij willen bekijken.. toch benieuwd naar die game 😀